If you can’t tone it, tan it!

01:04 - 00:38
luistertijd 01:04 - leestijd 00:38

Trend! Ab contouring voor een instant sixpack

Ab contouring is hot. Zagen we eerder al de meest schitterende foto’s en filmpjes over face contouring en body contouring voorbij komen op Instagram en YouTube, je buikspieren kunnen tegenwoordig niet achterblijven in de contouring trend. Het resultaat is namelijk een mooie gedefinieerde buik met felbegeerde sixpack. Want: If you can’t tone it, tan it!

In het volgende filmpje legt Nora Gasparian van online platform ModaMob je uit hoe je gebruik maakt van lichte en donkere kleuren om je buikspieren te contouren. Ook geeft ze handige tips voor te gebruiken producten (liever geen shimmery producten, maar matte…) en kwasten.

Met de zomer (lees: bikini seizoen) op komst zeker het proberen waard!

Meer weten over contouring? Lees dan ook:

Lees ook