Voor versterking van je huidbarriere

02:30 - 01:29
luistertijd 02:30 - leestijd 01:29

Kiehl’s introduceerde onlangs in Amsterdam  drie nieuwe huidverzorgingsproducten en onze Dian was erbij!

Kiehl’s gaat op de honing toer, en dat is mooi, want wij weten al enkele jaren dat honing heel heilzaam is voor je huid.

Nieuwe creme

Pure Vitality Skin Renewing Cream maakt de huid zichtbaar gladder. Het geeft een mooie boost aan je huid wat resulteert in een fijne glans en meer stevigheid. Kiehl’s noemt het een huidbarriere versterkend product.

Er is Manuka honing uit Nieuw-Zeeland in verwerkt. Het is pas echt Manuka honing als het gemaakt is in Nieuw-Zeeland, er werd benadrukt dat als er op de verpakking een ander land staat vermeld dit onjuist is.

De crème is redelijk dik en smeert lekker zacht uit over de huid. De geur van honing overheerst in dit product.

Leestip! Hoe honing wonden kan genezen. Artsen werken ermee.

Nieuw masker

De tweede nieuwkomer is het Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque. Dit is een gel masker met Calendula bloemblaadjes en Aloë Vera. Het masker zorgt voor hydratatie en verzacht de huid enorm. Wanneer je dit product met regelmaat gebruikt zul je merken dat je gezicht een gezondere teint krijgt, aldus de aanwezige Kiehl’s deskundige.

Het masker is makkelijk in gebruik. Je brengt een laagje aan op een schoon gezicht en laat het masker vervolgens 5 minuten intrekken. Daarna spoel je het masker af met warm water en dep je je gezicht daarna droog met een zachte handdoek. Voor een blijvend resultaat zul je dit product ongeveer 3 keer per week moeten gebruiken.

Nieuwe cleansingolie

Het derde nieuwe Kiehl’s product is de Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil. Het is gemaakt op basis van squlaan, tennisbloem olie en etherische olie van lavendel. Deze lichtgewicht reiniger verwijdert zelfs zware make-up en huidonzuiverheden. De olie emulgeert met water tot een reinigingsmelk. Hij droogt de huid niet uit.

Je brengt ongeveer 3 tot 4 pompjes aan in droge of vochtige handen, dit masseer je in de droge huid, inclusief het gebied rond de ogen. Hierbij voeg je een klein beetje water en dit masseer je verder totdat het verandert in een reinigingsmelk. Je verwijdert het met lauw water.

 

Lees ook