Cosmeticastoffen Gezicht Gezicht Groene Special Natuurlijk 100% Schone huid Voeding

Nieuwe cremes van Kiehl’s met honing en aloe vera

Dian Colle
Geschreven door Dian Colle

Voor versterking van je huidbarriere

Kiehl’s introduceerde onlangs in Amsterdam  drie nieuwe huidverzorgingsproducten en onze Dian was erbij!

Kiehl’s gaat op de honing toer, en dat is mooi, want wij weten al enkele jaren dat honing heel heilzaam is voor je huid.

Nieuwe creme

Pure Vitality Skin Renewing Cream maakt de huid zichtbaar gladder. Het geeft een mooie boost aan je huid wat resulteert in een fijne glans en meer stevigheid. Kiehl’s noemt het een huidbarriere versterkend product.

Er is Manuka honing uit Nieuw-Zeeland in verwerkt. Het is pas echt Manuka honing als het gemaakt is in Nieuw-Zeeland, er werd benadrukt dat als er op de verpakking een ander land staat vermeld dit onjuist is.

De crème is redelijk dik en smeert lekker zacht uit over de huid. De geur van honing overheerst in dit product.

Leestip! Hoe honing wonden kan genezen. Artsen werken ermee.

Nieuw masker

De tweede nieuwkomer is het Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque. Dit is een gel masker met Calendula bloemblaadjes en Aloë Vera. Het masker zorgt voor hydratatie en verzacht de huid enorm. Wanneer je dit product met regelmaat gebruikt zul je merken dat je gezicht een gezondere teint krijgt, aldus de aanwezige Kiehl’s deskundige.

Het masker is makkelijk in gebruik. Je brengt een laagje aan op een schoon gezicht en laat het masker vervolgens 5 minuten intrekken. Daarna spoel je het masker af met warm water en dep je je gezicht daarna droog met een zachte handdoek. Voor een blijvend resultaat zul je dit product ongeveer 3 keer per week moeten gebruiken.

Nieuwe cleansingolie

Het derde nieuwe Kiehl’s product is de Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil. Het is gemaakt op basis van squlaan, tennisbloem olie en etherische olie van lavendel. Deze lichtgewicht reiniger verwijdert zelfs zware make-up en huidonzuiverheden. De olie emulgeert met water tot een reinigingsmelk. Hij droogt de huid niet uit.

Je brengt ongeveer 3 tot 4 pompjes aan in droge of vochtige handen, dit masseer je in de droge huid, inclusief het gebied rond de ogen. Hierbij voeg je een klein beetje water en dit masseer je verder totdat het verandert in een reinigingsmelk. Je verwijdert het met lauw water.

 

Meer weten over Cosmeticastoffen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Dian Colle

Dian Colle

Dian Collé (1999) studeert Media & Communicatie aan het Nimeto in Utrecht. Al sinds haar 12e is zij dol op alles met betrekking tot beauty. Het begon allemaal met een grote verzameling van nagellakjes, maar dat liep al snel uit tot een goed gevulde make-up collectie. Via haar studie kwam zij terecht op de redactie van BeautyJournaal, waar zij haar passie voor make-up kon combineren met het vak waarvoor zij studeert. Inmiddels heeft Dian haar stage bij BeautyJournaal afgerond en maakt ze deel uit van het testteam.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.