Vermindering van wallen, kringen en lijntjes

03:57 - 02:22
luistertijd 03:57 - leestijd 02:22

skinceuticals_1De trendsetters onder ons kennen Skinceuticals al vele jaren en weten ook precies waar ze het altijd moesten shoppen in het buitenland. Goed nieuws dat het sinds dit jaar ook in ons land te koop is!

Skinceuticals is eind jaren negentig opgericht door dr Sheldon Pinell die zich zeer verdiept had in de formulering van een goede vitamine C die ook goed werkzaam is in de huid, want zoals je weet is C nogal onstabiel, onder invloed van licht en zuurstof valt het makkelijk uit elkaar.  Skinceuticals werd een ware koploper in het gebied van actieve anti-oxidant cosmetica voor optimalisatie van de huidconditie. En het is nog altijd een van de mooiste merken around.

Het assortiment is even eenvoudig als slim en bestaat uit drie stappen: prevent, correct & protect.

Even een overzichtje:

1997-
De oprichting van SkinCeuticals is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van dr. Sheldon Pinnell. Dr. Pinnell richtte en patenteerde de eerste formuleringsparameters op die nodig zijn voor de vitamine C absorptie en werkzaamheid in de huid. Hij en het SkinCeuticals onderzoeksteam hebben meegeholpen aan het opzetten van de komst van cosmeceuticals met de originele plaatselijke vitamine C formule. Deze parameters,ook wel bekend als de Duke parameters, begeleiden nieuwe antioxidant ontwikkelingen.

2005- C E Ferulic
SkinCeuticals voegt ferulinezuur toe aan vitamine C en E, wat resulteert in ongekende skinceuticals_2milieubescherming en het nieuwe standaard in antioxidanten technologie.

2008- Phloretin CF
Na uitgebreid onderzoek, identificeert SkinCeuticals een krachtig molecuul, phloretin, wat synergetisch met vitamine C en ferulinezuur werkt om een breed scala aan antioxidant bescherming te geven.

2011- Phloretin CF Gel & AOX Eye Gel
SkinCeuticals ontwikkelt een serum-in-gel technologie wat een nieuwe textuur sensatie geeft, zonder afbreuk te doen aan de goed werkzame cocktails van anti-oxidanten.

2014 Resveratrol B E
SkinCeuticals introduceert zijn eerste antioxidant night concentrate om opgehoopte schade te herstellen en te voorkomen, door het huideigen antioxidant afweersysteem te stimuleren.

Lees hier meer over alle Skinceuticals producten.

EN DAN NU DE OOGVERZORGING!

De oogzone is een van de gebieden in het gezicht waar huidveroudering vaak als eerste zichtbaar is. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat de huid rondom onze ogen erg fragiel en dun is. Bovendien bewegen we deze huid de hele dag door. Gevolg: fijne lijntjes en rimpels worden eerder zichtbaar. Ook zijn het onze ogen die laten zien als we slaperig of vermoeid zijn. Genoeg reden voor wat extra aandacht in verzorging!

SkinCeuticals biedt 2 producten die zich specifiek richten op problemen rondom het oog.

 skinceuticals aox eye gelAOX+ Eye Gel

Deze verfrissende serum-in-een-gel textuur biedt een hoge concentratie antioxidanten zoals Vitamine C welke de huid beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering.

Cafeïne en Ruscus Aculeatus zorgen voor een goede vochtafdrijving en doorbloeding van de huid onder de ogen wat bijdraagt aan een open blik en een vermindering van zichtbare tekenen van vermoeidheid.

 A.G.E. Eye Complex skinceuticals eyes

Deze cosmetisch elegante voedende oogverzorging helpt elasticiteitsverlies tegen te gaan en donkere kringen en kraaienpootjes te verminderen. De textuur is prettig voor ieder huidtype en is zeer geschikt voor de wat rijpere huid.

Kan jij wel een oppeppertje gebruiken zo na de zomer? Zorg dan voor een goede hydratatie van je huid! Ontdek SkinCeuticals’ Hydrating B5 – de dorstlesser voor jouw huid.

skinceuticals eyes hydrating b5 Hydrating B5

Dit hydraterend booster-serum met een hoge concentratie hyaluronzuur zorgt er voor dat de huid soepeler aanvoelt en er gladder en stralender uitziet.

De combinatie met Vitamine B5 ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Slechts 2 à 3 druppeltjes zijn voldoende om het gehele gelaat te voorzien van een dagelijkse dosis hydratatie.

Bekijk alle producten hier online, tevens informatie voor verkoopadressen.

Lees ook