Van snelle maskertjes tot valse wimpers voor WOW effect

08:55 - 05:21
luistertijd 08:55 - leestijd 05:21

Homepage Testpanel Favorieten December 2015

BeautyJournaal testpanel favorieten december 2015

Wat waren afgelopen maand de testpanel favorieten? Het zal je vast niet verbazen dat enkele favorieten met de feestdagen te maken hebben…

REN Flash RinseGerti: REN Flash Rinse 1 Minute Facial

Afgelopen maanden heb ik mijn huis compleet op de schop genomen: nieuwe keuken, muren gestukt, nieuwe vloer. Ik verhuisde van de ene naar de andere kamer. Leefde uit een koffer. Geen tijd voor uitgebreide schoonheidsbehandelingen, maar mijn huid kon van al die stress wel wat extra verzorging gebruiken. Die kwam van REN Flash Rinse 1 Minute Facial.  Een schoonheidsbehandeling van een minuut, daar kon ik nog wel tijd voor vrijmaken…

Je masseert het masker op een schone en droge huid. Vervolgens  maak je je vingertoppen nat en masseer je je gezicht nog een keer. Een minuut laten inwerken en afspoelen met lauw water of een warme doek. Het resultaat is een heerlijk zachte huid. Je polijst als het ware je huid. Daarnaast komt door de massage vitamine C vrij, waarvan we inmiddels al lang weten wat dat allemaal voor goeds voor je huid doet. Corine testte deze facial al een keer. In haar review lees je meer over de ingrediënten en hoe dit product werkt. Een aanrader!

Beste shopdeal 

 

Urban Decay InstalushSimone: Urban Decay Fast Easy Partial False Lashes

December is de feestmaand bij uitstek en leent zich uitstekend om met je make-up net even wat meer uit te pakken. Wimperextensions zijn hot, maar als je dit net een beetje teveel van het goede vindt, zijn deze Fast Easy Partial False Lashes van Urban Decay echt een aanrader. Of je nu een kerstdiner hebt met familie of een spetterend oud en nieuwfeest, met deze False Lashes geef je je look net even een beetje meer pit.

Hoewel het aanbrengen bij de meeste wimpers nogal eens een stress momentje is met buigen en bijknippen, heb je daar bij deze Partial Lashes (gedeeltelijke wimpers) totaal geen last van. Ideaal dus voor de beginnende gebruiker. De doorzichtige lijm is makkelijk aan te brengen door het precieze aanbrengtuitje. Wil je een echte VAMP look? Urban Decay heeft ook mooie lashes met zilverglitter. Succes verzekerd!

Tip van Simone: Maak je lashes na gebruik direct schoon met een klein beetje make-up remover, zodat je ze direct weer kunt gebruiken voor de volgende gelegenheid.

Beste shopdeal

 

Guerlain ShalimarCindy: Guerlain Shalimar

Mijn favoriet deze maand is Guerlain Shalimar. Als ik slechts één parfum zou mogen kiezen om te dragen voor de rest van mijn leven, dan zou het zeer waarschijnlijk deze geur zijn. Deze klassieker bestaat al meer dan 100 jaar, maar ik kom haar in de gemiddelde parfumerie bijna nooit tegen. Daardoor is het ook een beetje mijn geheim.

Shalimar heeft alles: een frisse opening, een warm en poederig hart en een heel ondeugende ondertoon. Heerlijk om de donkere dagen te verwarmen en met genoeg klassiek drama om de feestdagen te overleven.

Beste shopdeal

 

LCN MascaraEsther: LCN Extreme WOW Effect Volume Mascara

Mijn favoriet van deze maand is de Extreme WOW Effect Volume Mascara van LCN. Door het wimperserum dat ik gebruik (zie ook mijn favoriet van oktober) zijn mijn wimpers al lang, maar door deze mascara heb ik echt het WOW effect! Ze lijken nu namelijk nog langer en voller.

Het bijzondere aan de mascara zit in de special vorm van het kwastje. Alleen aan het uiterste ‘bolletje’ zit mascara. Hiermee breng je de mascara aan. Daardoor kun je ook de kortste wimperhaartjes meenemen. Het hele gedeelte achter het bolletje blijft bijna leeg, zo komt er eigenlijk maar een kleine hoeveelheid mascara op je wimpers én worden de haartjes meteen mooi van elkaar gescheiden. Een spetterende look gegarandeerd!

Beste shopdeal

 

hannah Cell RecoveryEls: hannah Cell Recovery Cream

De crème die mijn huid al jaren de winter doorhelpt, is de Cell Recovery Cream van hannah. In december heeft mijn huid veel te lijden onder weersinvloeden. Regen, gure wind, kou. De meeste crèmes beschermen hiertegen onvoldoende. Dit komt omdat de meeste crèmes bestaan uit een bolletje vet met daarom heen een laagje water. Dit heet met een mooi woord een O/W emulsie (olie in water). Doordat het water aan de buitenkant zit, smeert de crème lekker makkelijk uit. Echter, beschermt hij de huid dan veel minder tegen gure weersinvloeden.

Met de Cell Recovery Cream van hannah is dat anders. Dit is namelijk een W/O emulsie (water in olie). Dat betekent dat er om een bolletje water een laagje vet zit. Doordat het vet aan de buitenkant zit, smeert het product wat lastiger uit, maar beschermt wel heel goed tegen kou en gure wind. Je gebruikt de Cell Recovery over je andere dagcrème heen. Dus als een extra laagje. Daarnaast bevriest de crème minder snel door de samenstelling. Hierdoor is de Cell Recovery Cream een ideale crème om mee te nemen op de wintersport. Ook ideaal voor de kinderen!

De Cell Recovery is verkrijgbaar bij alle hannah huidcoaches. Voor jouw dichtstbijzijnde salon: klik hier.

 

Cosart ConcealerSu Chen: Cosart Duo Concealer

Vooral in de wintermaanden moeten er af en toe wat kleine oneffenheden (rode vlekjes) gecamoufleerd worden. Dit doe ik met de Duo Concealer van Cosart. Eerst gebruik ik de mint groene kleur, deze heft de roodheden op. Daarna ga ik met de lichtbruine kleur erover heen voor een natuurlijk effect.

Het fijne aan dit product is dat de kleuren niet compact zijn, maar wat transparanter. En hoe meer lagen je aanbrengt, hoe beter het dekt. Ook fijn is dat ik niet per seizoen een andere camouflagestick hoef te kopen. Deze kan ik het hele jaar door gebruiken. Verder heeft het product twee (lipgloss)sponsjes om de kleur mee aan te brengen. Lekker makkelijk. Om het helemaal af te maken, breng ik daarna over heel mijn gezicht een poeder aan. Zo ziet mijn huid er perfect egaal uit.

Beste shopdeal

 

Corine: OPI Glitter Off Peelable Base Coat

December is de maand bij uitstek om glitterlakken op je nagels te dragen. Ze maken je party outfit helemaal af. Het grote nadeel van glitterlakken is alleen dat ze zich zo lastig laten verwijderen. Vaak sta ik lang te boenen met wattenschijfjes en nagellakremover, om vervolgens te moeten concluderen dat de meeste glitters nog gewoon aan mijn nagels vast zitten. Dit is voor mij nog wel eens een reden om toch maar geen glitterlak te gebruiken en – qua verwijderen – op safe te spelen. Dan maar weer een feestelijke rode kleur…

OPI Glitter Off Base CoatOPI heeft daar sinds kort iets op te gevonden, namelijk de Glitter Off Peelable Base Coat. Dit is een witte basecoat die tijdens het aanbrengen transparant opdroogt. Vervolgens breng je de glitterlak aan (mijn favoriet tijdens de feestdagen was zonder enige twijfel OPI Two Wrongs Don’t Make a Meteorite uit de Starlight Collection, werkelijk boordevol met grote glitters) en tot slot een top coat om het geheel af te maken. Wanneer je je nagellak weer wilt verwijderen, duw je met een bokkenpootje tegen de onderste rand van je gelakte nagel om een hoekje los te maken; daarna trek (peel) je de base coat + glitters daarbovenop zo van je nagel af. Sinds deze ‘ontdekking’ wil ik nooit meer anders. Het is een fluitje van een cent en scheelt je een hoop geboen in de badkamer!

Beste shopdeal

 

Monique: Kerastase Volume in Powderkerastase volume in powder

Dit is mijn favoriete haarspray, en dat is bijzonder, want ik hou helemaal niet van haarspray! Nee, dit is een haarspray met het effect van een droogshampoo, zo ongeveer. Het is een spraypoeder. Plakt niet, geeft heerlijk volume met poederig effect zonder dat je haar wit uitslaat. Je haar wordt er lekker vol van, je krijgt zo’n sensuele just out of bed look ermee. Hoe heerlijk is dat, hahaha.

Sterkte fixatie, en heerlijk om ook volume bij de aanzet mee te creeeren. Ook als je haar snel vet wordt, is dit een fijn product – wederom vanwege dat poederige. Toppertje, en zeker een blijvertje voor mij. Normaal gebruikte ik droogshampoo voor wat meer volume en stugheid, maar dit is echt veel mooier.

Je shopt het hier online met korting.

Lees ook