Warm lopen voor de herfst.

02:29 - 01:29
luistertijd 02:29 - leestijd 01:29

Drie verschillende felle kleuren in één ooglook niet mooi? Laura bewijst het tegendeel. Ze testte een bronze, paars en groene eye shadow Pure Color Eye Defining Eye Shadow Singles van Estée Lauder.

Eigenlijk ligt de uitgebreide lijn met metallic, matte en shimmer oogschaduws al in juli in de beautywinkels, maar vanwege de trendy najaarskleuren (zie Dior) heel mooi voor een bijna-herfst look. We lopen alvast warm voor de herfst met deze kleurtjes.

Swatches Estée Lauder Pure Color Envy Defining Eye Shadow

De kleuren zijn lekker gepigmenteerd. De kleur is precies zo intens van kleur als het gedrukte poeder in het doosje. Heel indrukwekkend, dat zie je niet vaak! Hierboven zie je ze droog geswatched. Voor een extreme kleurexplosie maak je de oogschaduw nat.

Het product smeert soepel over het oog en twee tinten blenden gemakkelijk dankzij de zijdeachtige textuur. De formule is vrij van talk en blijft lang zitten zonder te vervagen of in fijne lijntjes te trekken.

In elk oogschaduwdoosje zit een spiegeltje en een applicator. Hoewel touch-ups niet nodig zijn, wel heel praktisch.

Tip van Estée Lauder: Breng één kleur wet aan over het bewegend ooglid en in de crease voor een oogverblindende monochrome look.

Estée Lauder Pure Color Envy Defining Eye Shadow 

Ik heb de Brash Bronze aangebracht over het bewegend ooglid om mijn blauwe ogen te accentueren.

Infamous Orchid (paarse tint) heb ik in de arcadeboog geblend om een smokey schaduw te creëren.

De groene kleur (Jaded Moss) vond ik toch nét ietwat minder spannend dan de andere, dus ik heb ervoor gekozen om die onder het oog aan te brengen.

Tot slot heb ik een lijntje langs de wimperrand getrokken met liquid eyeliner en bij het binnenste ooghoek en onder het wenkbrauwbot een lichte, glanzende oogschaduw aangebracht voor een sprekende oogopslag.

Tip: Combineer met een mooie herfstlipstick in nude, pink, rood of plum. Bekijk de trendkleuren.

Zijn paars, groen en bruin niet jouw kleuren? Een van de zevenentwintig kleuren uit de lijn is vast dé tint voor jou. Bekijk hieronder alle Pure Color Envy Defining Eye Shadows.

Tip: Contour je ogen (ja dat kan ook!) met het gloednieuwe contouring palette van Estée Lauder. Voor subtiele definitie van je ogen.

BESTE SHOPDEAL

 

Lees ook