Een interpretatie op de shape trend

04:54 - 02:56
luistertijd 04:54 - leestijd 02:56

Estée Lauder New Dimension contouring & shaping koppelt het crèmen van je huid aan make-uppen.

Maak jij foto’s van jezelf ook altijd uit dezelfde hoek, omdat dit de meest flatteuze kant van je gezicht is? Estée Lauder gaat daar met behulp van hun nieuwe New Dimension collectie verandering in brengen.

Hoe voel jij je in je huid?

Voor de nieuwe collectie skincare heeft Estée Lauder het van een hele andere kant bekeken. Deze nieuwe kijk op schoonheid gaat niet over “beoordelen over hoe de huid eruitziet, maar over hoe we ons voelen in onze huid”. Laura was bij het persevent en doet verslag over wat door het merk “de grootste innovatie sinds 1982” wordt genoemd.

Volume + structuur = mooiere gezichtscontouren

De wetenschap achter de nieuwe lijn heeft alles te maken met volume en structuur van de huid. De inspiratie achter de nieuwe collectie is het idee van transformatie, waarbij vrouwen zelf het heft in handen hebben. Ze bepalen zelf de wat, wanneer en hoe van hun schoonheidsritueel. De New Dimension-producten zijn voor vrouwen gemaakt die hun natuurlijk schoonheid willen herstellen.

Het is een mond vol, en wat wordt er eigenlijk bedoeld? Nou, er ligt een focus op volume-en structuurherstel van de huid. Dat je er mooiere gezichtscontouren van krijgt. Er ligt een focus op herstel van collageen en elastine. Dat is natuurlijk niets nieuws, maar het verhaal waarin het verpakt is, is wel nieuw, meer aansprekend voor een jongere generatie vrouwen bij wie je niet meer met de term anti-rimpel hoeft aan te komen;-) En ook niet met volumeherstel en zo – nee, wij praten in termen als shapen en contouren. Een ander pakketje woorden dus.

New Dimension Shape + Fill Expert Serum

De drie-voudige werking verbetert de contouren van de huid. Hoe het werkt:

Breng dit serum aan op de schone huid vóór je dagcrème en vermijdt de zone rond de ogen. Let op: gebruik het in combinatie met een zonnebescherming en beperk blootstelling aan de zon tot een week na gebruik.

New Dimension Expert Liquid Tape

Dankzij de snelwerkende polymeren en het procollageencomplex maakt dit product je huidoppevlak direct strakker. Op langere termijn geeft het een liftend effect en definieert en verstevigt de huid rond de ogen, zo belooft Estee Lauder. Met het ‘peddeltje’ strijk je het product over je jukbeenderen en gebied rond je ogen.

TIP: Laat de Liquid Tape eerst opdrogen en klop vervolgens het serum zachtjes in de huid voor optimaal resultaat.

Contouring kits

Make-up is ook een tool om meer contouren aan te brengen en volume te creëren in het gezicht. Voor een snelle lifting heeft Estée Lauder daarom de volgende make-up kits geïntroduceerd. Ze waren helaas nog niet beschikbaar voor de pers om mee te nemen, maar we kregen wel een mooie presentatie van de make-up artist. Ze liet zien hoe je heel subtiel met lichte contouren het gezicht en de ogen een mooie lift en definitie kan geven.

New Dimension Shape + Scult Face Kit

Contouring is hot! Je kunt hiermee je gezicht als het ware shapen door schaduwen en lichtpunten aan te brengen. De twee kleuren in dit doosje zijn op elkaar afgestemd voor een ideale gezichtsvorm. Estée Lauders make-up artist vertelt: de donkerste crème breng je aan met behulp van het sponsje of aparte brush onder de jukbeenderen en de lichtste kleur gebruik je op de jukbeenderen, onder de ogen, op het voorhoofd en op de neus en kin.

New Dimension Shape + Scult Eye Kit

Ook je ogen kun je een liftend effect en meer diepte geven. De donkerste kleur gebruik je in de arcadeboog, de lichtste tint gebruik je in de binnenste hoek van het oog en de andere kleur breng je aan over het bewegend ooglid. Als je goed kijkt naar de foto hieronder, zie dat bij haar linkeroog de donkerste kleur is toegepast en bij haar rechteroog niks.

De New Dimension collectie is nu te koop! BESTE SHOPDEAL! 

Bekijk hier nog een leuk filmpje over het shapen met foundation: met mua Elke Willemen van MAC, en BeautyJournaal’s Monique:

 

Lees ook