Beschadigd of droog haar Fijn haar Haar Wassen

Nieuw! Garnier Loving Blends haircare met budget prijs

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Lekker mix ’n matchen met naturals

garnier loving blends event 2

Exciting nieuws van L’Oréal waar we drie maanden niet over mochten schrijven vanwege het strenge embargo. Laura was aanwezig bij de perspresentatie en mag het eindelijk aan jullie vertellen: Garnier is van plan met de fonkelnieuwe lijn Loving Blends Nederland te gaan veroveren.

Lekker goedkoop

De nieuwe lijn is de grote trots van het merk, en waarom? Niet zozeer vanwege de natuurlijke stoffen die erin zitten, dat doen zoveel merken, nee, het heeft zachte prijsjes!

Schoon haar is niet meer prioriteit #1

Natuurlijk zit er nog wel een sappig verhaal aan deze introductie vast. Garnier weet ons namelijk te vertellen dat vrouwen het steeds belangrijker vinden om te weten wat er in hun producten zitten. Schoon haar alleen, is niet meer het belangrijkste. Je weet het wel, menig blogger plaatst tegenwoordige complete inci-lijsten van producten. Niet gezegd, dat iedereen snapt wat er staat, maar goed, het toont wel aan dat vrouwen meer van hun product willen weten. De klok luidt…en de klepel bungelt ergens:-))

Het inspireerde L’Oréal om Loving Blends van Garnier te creëren met natuurlijke ingrediënten in de hoofdrol, en, geheel in stijl: vrij van parabenen.

Hoe natuurlijk is natuurlijk?

Kritische vragen uit de zaal over hoe natuurlijk de producten zijn en hoe duurzaam de verpakkingen werden beantwoord met statements als dat percentages van natuurlijke stoffen niet genoemd konden worden, en dat er zeker aandacht is voor duurzaamheid: de verpakkingen zijn zo dun mogelijk, van licht materiaal. Dat L’ Oreal duurzaam produceert weten wij inmiddels, Monique heeft er al eens een heel uitgebreide reportage aan besteed. Lees deze nog maar eens, want erg interessant.

Maar goed, the proof is in the eating of the pudding, zeker bij producten die vooral een leuke markting-gig zijn. Wat krijg je voor je euro’s? garnier loving blends event 2Voor elke haartype een Blend

Met zeven verschillende blends is er voor elk haartype een speciale range. Het varieert per range hoeveel producten beschikbaar zijn. Zo heeft beschadigd haar meer baat bij een voedend masker dan normaal haar.

Honinggoud: Deze lijn voor beschadigd en breekbaar haar is the star aldus de marketeer. Met een shampoo, conditioner, masker en serum wordt dit haartype gevoed, beschermd en versterkt.garnier loving blends event 2

Vanille & Papaya: De 2-in-1 shampoo voor normaal haar verfrist, verzacht en ontwart omdat de conditioner bij de shampoo in zit.

Argan & Camelia olie: Een complete range van shampoo, conditioner, masker en olie is precies wat je nodig hebt voor droge en doffe lokken. De producten voeden, verzachten en laten je haren stralen.

Mythische olijf: Voor gevoelig, zeer droog haar is deze lijn met een shampoo, conditioner, masker en leave-in crème geschikt.

Argan & Cranberry: Deze range bestaande uit een shampoo en conditioner is speciaal voor gekleurd haar of highlights. Het beschermt, voedt en verzorgt de kleur zodat deze minder snel vervaagt.

Kamille & Bloemenhoning: Blondines kunnen hun haren verzorgen met deze lijn bestaande uit een shampoo en conditioner voor verzachting en een mooi glans.

Citroen & Zachte klei: Haren die de neiging hebben snel vet te worden, verzorg je met deze lijn. De verfrissende shampoo zuivert en verfrist het haar.

Ik kan je alvast beloven dat de producten verfijnd, zacht en subtiel ruiken. Met andere woorden: geen overdaad aan snoepjesgeuren dus. De prijzen variëren van 3 tot 8 euro – voor een serum. En waarom het Blends heet? Ehm…omdat er zo lekker gemixed en gematcht is met naturals, zoals je ook op de verpakkingen kan lezen.

BESTE SHOPDEAL!

Meer weten over Beschadigd of droog haar?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

5 reacties

  • Ik zag het vandaag in de kruidvat staan. Ik moet zeggen, het doet me heel erg denken aan een lijn die al jaren verkrijgbaar is in België, namelijk de Ultra Doux, en de Ultra Beauty in Duitsland beide ook van Garnier.

    Daarnaast vind ik het allemaal niet zo super natuurlijk als dat het promotie praatje doet vermoeden. In veel van de producten zitten siliconen, en ook kleurstoffen, in de shampoo zit volgens mij in alle versies SLS, sodium lauryl sulfaat en in sommige zag ik ook SLES, sodium laureth sulfaat.

    Los daarvan ruikt het allemaal wel heerlijk.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.