Als je highlights allemaal verschillende kleuren blond zijn geworden – zo lelijk…

01:49 - 01:05
luistertijd 01:49 - leestijd 01:05

blonde hair highlightsEen lezeres vertelt ons dat ze voor de tweede keer highlights had laat zetten door een thuiskapper, maar dat het de laatste keer toch niet helemaal goed ging. Ze had nu een sterkere blondeer bij zich, en ondanks ze het er korter in zou laten zitten, is de bijgewerkte uitgroei veel lichter geworden dan de rest. Ze vraagt zich af wat ze nu moet doen. Een kleurspoeling erover heen zetten, uit laten groeien?

Topkapper Mark van Westerop vertelt:

Ga nu vooral niet zelf experimenteren. Laat je thuiskapper het oplossen, deze persoon is portretfoto Mark van Westeropverantwoordelijk voor het eindresultaat. Als er geen vertrouwen meer is, ga dan alsjeblieft naar een kapper die jou op de juiste manier kan adviseren, de juiste producten in huis heeft en ervoor zorgt dat je highlights weer geëgaliseerd worden. Want dat is hetgeen er moet gebeuren.

Binnen mijn salon noteren wij alle gegevens van onze klanten nauwlettend, zodat er altijd op de juiste manier gekeken wordt naar kleur en productkeuze.

wella colorfreshOok werken wij met kleurproducten als Colorfresh by Perfecton van Wella Professionals. Dit is een toegankelijke verzorgende gelkleuring waarmee je thuis je highlights op kan frissen, zodat ze langer mooi van kleur blijven, nadat ze uiteraard vakkundig bij ons in de salon geplaatst zijn.

Ga naar een Wella kapper in jouw omgeving, voor advies en aankoop van dit product.

Heb jij vragen? Stuur ze in!

 

Lees ook