Heerlijke producten van onder andere CHI en REDKEN

05:36 - 03:21
luistertijd 05:36 - leestijd 03:21

Van de week kon je het interessante artikel van Hans Blommaert lezen over hoe haarproducten met keratine nou precies werken. Nu wil je vast weten welke producten dan het fijnst zijn? BeautyJournaal selecteerde er een aantal voor je. Pas op, hebberigmakend! Shoppen maar.

 

  1. Wella System Professional Liquid Hair

De formule van Liquid Hair is gericht op het herstellen van keratinestructuur van het haar. Het resultaat is gladder, sterker en gezond uitziend haar.

De proteïnestructuur van het haar kan beschadigd raken door omgevingsfactoren, zoals UV-stralen en overmatige blondering. Nieuwe Liquid Hair maakt gebruik van de nieuwe Molecular Hair Refilling formule om de proteïnestructuur van het haar opnieuw op te bouwen. De Molecular Hair Refiller technologie bevat essentiële aminozuren en gehydroliseerde keratine om de beschadigde haarvezel direct opnieuw op te bouwen. Het werkt door ontbrekende essentiële aminozuren in het haar weer aan te vullen en de leegten waar beschadiging is ontstaan weer op te vullen. Hierdoor wordt het haar ook minder breekbaar en ontstaan er minder snel gespleten haarpunten.

Koop dit product hier.

  1. System Professional LuxeOil Keratin Boost Essence

De LuxeOil collectie bevat olietechnologieën die het gevoel en de look van het haar verbeteren en de keratinestructuur van het haar herstellen. Keratin Boost Essence uit deze serie voegt extra keratine toe om het haar te beschermen tegen beschadiging van buitenaf en om vochtverlies uit het haar tegen te gaan. Het haar zal minder droog aanvoelen. Ideaal voor de lengten, dan wel de punten van het haar.

Shop dit product hier.

3. REDKEN Smooth Lock

Redken Smooth Lock-collectie bevat Heat Fuse Complex, dat is opgebouwd uit thermoactieve polymeren, amandel oliën en het Interlock Protein Network. De polymeren worden door hitte geactiveerd en zorgen voor een vochtbestendige barrière op het oppervlak van het haar, wat pluis tegengaat. De amandelolie voedt het haar waardoor je zijdezachte en glanzende lokken krijgt. En het Interlock Protein Network versterkt en herstelt het haar. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, butter silk, heat glide en stay sleek.

Redken Smooth Lock Heat Glide is een leave-in spray die een anti frizz effect heeft. Tevens zorgt het voor een super glans op het haar.

Je koopt de lijn van REDKEN hier.

4. CHI Keratin Silk Infusion

CHI Keratine belooft het haar weer voller, steviger en glanzender te maken. De lijn bestaat uit CHI Keratin Shampoo, CHI Keratin Conditioner, CHI Keratin Leave-in Conditioner en CHI Keratin Silk Infusion. De producten zijn online te koop maar ook bij de kapper.

CHI Keratin Silk Infusion is een krachtig complex dat droog en beschadigd haar herstelt en hydrateert. Natuurlijke keratine herstelt de schubbenlaag van het haar. Het product dringt tot diep in het haar en reguleert vocht, waardoor de schubbenlaag glad wordt. De unieke samenstelling verbetert de elasticiteit, voorkomt verdere schade aan het haar en maakt het haar zacht en glanzend.

Je koopt het product van CHI hier.

  1. Kérastase Discipline Maskeratine

Deze verzorgingslijn bevat een zeer hoge concentratie Pro-Keratine. Dit product verzorgt het haar van binnen voor een stevige structuur en van buiten voor een glad oppervlak.

De producten bevatten drie speciaal geselecteerde aminozuren die de haren diep van binnen verzorgen: glutaminezuur, serine en arginine. Deze aminozuren zijn goed voor één derde van de van nature in het haar zittende aminozuren. Deze aminozuren worden gekenmerkt door hun van natuurlijke affiniteit met de haarvezel. Elke zwakke zone wordt aangevuld, waardoor het haar weer glad en zacht is. De tarweproteïne in de producten draagt bij aan het verzachten van het haar.

Maskeratine is een krachtige voeding voor het haar. Het dringt door tot het dikste en meest weerbarstige haar om het weer zijdezacht te maken. Daarnaast herstelt het crèmeachtige masker beschadigingen door chemische haarbehandelingen.

De Kératase Discipline Maskeratine koop je hier.

  1. Indola Kera Restore Treatment

Kera Restore bevat het krachtige Micro Keratin Complex met vloeibare keratine om in alle lagen van het haar door te dringen. Het Micro Keratin Complex dringt de celstructuur binnen, herstelt de schade en vult het haar aan zonder het te verzwaren. De lijn bestaat uit drie producten: shampoo, treatment en spray-serum.

Indola Kera Restore Treatment herstelt intensief de natuurlijke kracht van het haar, bouwt de inwendige haarstructuur weer op en sluit de uitwendige haarschacht voor een veerkrachtige haarvezel.

Je koopt alles van Indola hier.

  1. GUHL Pluiscontrole & Veerkracht

GUHL Pluiscontrole & Veerkracht tovert onhandelbare lokken om tot zijdezacht levendig haar. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, intensive repair masker en een daily intensive treatment. De producten bevatten Awapuhi olie en keratine. Deze combinatie maakt het haar zacht, glad en behoud de natuurlijke levendige veerkracht. Awapuhi heeft een heerlijke geur en gladmakend effect, te danken aan de micro-lipiden. Keratine staat erom bekend het haar te versterken en elasticiteit en het haar veerkracht te geven. De haarvezel wordt opgevuld en van binnenuit versterkt.

De milde formule van het intensive repair masker herstelt de haarstructuur. Het product heeft een rijke crèmeachtige formule en maakt het haar zacht, glad en glanzend met veerkracht. Ook de shampoo en conditioner zijn fijn.

Shop dit product hier.

Lees ook