Let it glow!

02:35 - 01:33
luistertijd 02:35 - leestijd 01:33

 

Chanel advertentie uit 1987

Decolleté verzorging

Je decolleté verzorging is vooral iets van de lange termijn, waarbij geduld een schone zaak is. Dit komt natuurlijk mede doordat je je decolleté niet zo gaaf kunt opmaken als een gezicht. Maar… er zijn gelukkig snelle oppeppers voor een instant mooie decolleté. We zetten er in dit artikel een paar voor je op een rij.

Instant oppeppers

1. Boek een bindweefselmassage bij de Hannah huidcoach

Door de stevige massage zwelt de huid op, door de toegenomen vochttoevoer. Hierdoor ziet de huid van je decolleté er direct voller en stralender uit. Lees hier alles over de Hannah bindweefselmassage en andere handige decolleté tips van Hannah huidcoach Marielle.

2. Leg een laagje make-up op je decolleté

Gebruik eerst een goede crème en een serum, daarna een laagje foundation. Poeder tot slot het geheel licht af. Gebruik eventueel een poeder met een klein glinstertje. Bekijk hier geteste bronzepoeders.

3. Breng contouren aan met shaping

Anita Ekberg

Gebruik een donkerder poedertint in de glooiing; door het schaduweffect lijken je borsten groter. En gebruik een lichtere kleur richting de sleutelbeenderen. Het oplichtende effect laat je sleutelbeenderen extra opvallen. Nog een fijne bijkomstigheid: je oogt instant een stukje slanker. Onlangs hebben we op BeautyJournaal aandacht besteed aan het fenomeen body contouring met fake tan, inclusief het contouren van je decolleté. Klik hier om het artikel na te lezen.

Lange termijn advies

Omdat we je graag helpen om je decolleté ook in de toekomst mooi te krijgen en te houden, hierbij nog enkele tips voor de lange termijn:

Leestip! Alexandra testte twee decollete cremes, lees haar bevindingen.

Lees ook