Prachtige tropisch heldere zomertinten

04:39 - 02:47
luistertijd 04:39 - leestijd 02:47

Het strand is de beste plek om inspiratie op te doen, zo bewijst Pupa Milano weer. Het cosmeticamerk bracht de Coral Island lijn uit. Een fijne collectie met heerlijke oceaan- en strandkleuren die stiekem doen denken aan de zeemeermin.

Nude- tot bronze-kleurige eyeshadows plus citroengrasgroene, blauwgroen en violet zien we in het kleurenpalet voor de ogen, gematcht met koraaltinten voor op de lippen. De kleuren zijn levendig en Pupa brengt hoge kwaliteit pigmentatie. Hiermee steel je zeker de show op het koraaleiland.

Laura bracht er mooie zomerse make-up mee aan en testte ook de nieuwe french manicure kit in ultra chique kleurtjes.

De look

Shop de look

Vamp! Compact Eyeshadow

De eyeshadow geeft intens pigment met één applicatie. Voor een nóg diepere kleur maak je de applicator nat, dat mag want dit is een wet & dry product. Het komt in vier prachtige glanzende kleuren. Nummer 002, 003 en 004 doen denken aan een glinsterend strand en nummer 001 is overduidelijk geïnspireerd op een prachtige azuurblauwe zee.

Vamp! Mascara Waterproof in 001

Een waterproof mascara is een must in de zomer. Door transpiratie, warmte en waterpret gaat een normale mascara al gauw uitlopen. Dat willen we natuurlijk niet. Daarom hoort bij deze zomerlook de waterproof mascara van Pupa Milano. Het borsteltje is heel prettig mee te werken. Er komt genoeg product op de wimpers zonder te klonteren. Het borsteltje separeert goed en geeft zowel volume als lengte. Over de langdurigheid ben ik enthousiast! Het ging er niet gemakkelijk af tijdens de avondse beautyroutine. Goed teken. Ik ben om!

Made to Last Eyes in 203, 503, 502, 402

Creëer een waterproof kleurrijke beach look met de intense gepigmenteerde oogpotloden. Een lijntje boven of onder je bovenste of onderste wimpers – of op je waterlijn zoals ik deed: je kunt alle kanten op met deze eyecatching kleurtjes. Tip: breng de lichtste kleur 203 in de binnenste ooghoek aan, dat ‘opent’ je ogen en laat ze groter lijken. De pencils geven een metallic glimmende finish die het licht prachtig ‘pakt’.

Made to Last Lip duo

Een lippenstift die blijft zitten na een verfrissende duik? Perfect! Dat maken deze lipsticks van Pupa mogelijk. De lip duo’s zijn in drie knallende roodtinten verkrijgbaar. Het duo bestaat uit een vloeibare lippenstift en een vloeibare topcoat die de kleur als het ware ‘lockt’ voor een longlasting effect. De formule bevat polymeren voor een gemakkelijke aanbreng en langdurige kleur. De topcoat bestaat uit een mix van siliconen en wassen voor ultra shine op de lippen.

Golden Touch Highlighter in 001

Een glanzende zomerhuid krijg je met een highlighter. Voor een gezonde gloed op de huid. Pupa Milano kwam met een prachtig doosje! Alleen al om het koraal reliëf een must have, toch?Ook fijn: de poeder maakt fijne lijntjes minder goed zichtbaar.

De French manicure nagels

Je kent de klassieke french manicure, waarbij het bovenste van de nagels wit zijn gelakt en de rest ‘nude’ zijn gelaten. Met de Lasting Color French Kits doe je ongeveer hetzelfde, maar dan met vrolijke zomerkleuren. Dit effect kun je ook bereiken met een stukje plakband, maar dan krijg je niet het iconische ‘boogje’ van de french manicure. In elk pakketje zitten twee kleuren nagellak met 190 stickers, meer dan genoeg dus. Ook leuk om de kleuren te mixen en matchen!

How to:

Lak eerst je nagels met een van de twee kleuren. Je mag zelf weten of dat de donkerste kleur of de lichtste kleur is. Laat je dus niet alleen leiden door het voorbeeld op de verpakking. Laat de lak een kwartier drogen. Het staat niet in de instructies, maar voor een meer dekkend effect heb ik nog een laagje aangebracht en weer een kwartier gewacht.

Neem dan de stickers en plak ze 1 à 2 millimeter vanaf de bovenkant van je nagels. Breng een laagje van de andere nagellak uit het doosje daarboven aan.

Je hoeft slechts een dun laagje aan te brengen voor het mooiste resultaat. Trek het stickertje heel voorzichtig er vanaf – eerst op laten drogen is niet nodig. En voilà je zomerse french manicure nails!

BEST DEAL! Shop de Pupa make-up collectie hier online.

Bekijk hier ook een tutorial van Pupa Nail Academy hoe je een alternatief design maakt.

Lees ook