Welke van de vier tinten is mijn favoriet?

02:57 - 01:46
luistertijd 02:57 - leestijd 01:46

Ik ben een echte jaren’80 vrouw, opgegroeid met lipstick, en de liefde ervoor is nooit meer weggegaan. In tegenstelling tot de jonge meiden van nu: ze zijn niet van de lipgloss af te krijgen, en maar met moeite aan de lipstick te krijgen.

Pupa Milano is een betaalbaar make-upmerk in het middensegment dat het heel erg goed doet in ons land. De producten zien er niet alleen erg leuk uit, de pigmenten en substanties zijn gewoon goed. De prijs-kwaliteitverhouding is prima in orde. En dat is bewonderenswaardig, want hoewel make-up het beter doet dan skincare momenteel in de Westerse landen, zie je vooral in het goedkoopste segment  de hardste groei. Daar waar de merken zonder blikken of blozen de innovaties van de kleinere trendy of juist luxe merken kopiëren. High-end is hetgeen je wilt hebben voor de heb, de mooie huls, het logo om mee te pronken, low-end wil je omdat je gewoon een hele krappe beurs hebt en midden, daar waar Pupa, Mac, Make-up Studio en nog een aantal andere toppers zitten, die koop je vanwege de kwaliteit.

Pupa heeft een geweldige serie lipsticks uitgebracht onder de naam I’m, deze winter, in een collectie die Paris Experience wordt genoemd. Meer dan vijftien kleuren die helder en diep van tint zijn, maar ook heerlijke zachte texturen hebben, romig en lichtgewicht.

Ik heb er een aantal uitgezocht:

I’m lipstick van Pupa, vlnr: 207, 301, 208 en 106

De 207 is een echte candy roze met een licht koraal ondertoontje. Hij is fris van kleur en ’s zomers, maar bij een donkere oogmake-up kan hij een fijne romantische touch aan je gezicht geven. Ook als je er blozend uit wilt zien met een licht oogje, wat blos en een kus op de lippen, is dit jouw kleur.

De 301 is een mooie heldere mix oranje, rood en roze en daarbij iets meer neigend naar oranjerood, zonder meteen zo tomaat te worden. Deze kleur blijft flatterend en een goede keuze voor veel vrouwen.

I’m lipstick van Pupa in 208

De 208 is ook mijn lieveling, een rozerood in een heel pittige gepigmenteerde uitvoering. Echt een knaller waarmee je een statement kunt maken in je make-up, als je toch van de meer romantisch vrouwelijke tinten houdt.

De 106 is een zachte meer bruinroze tint, een nudeachtige tint die heel neutraal staat en waarschijnlijk een liefde kan worden van vrouwen die van coole meer huidachtige tinten houden. Er zit een snufje paars in.

De kleuren getest op mijn handrug, vlnr 207, 301, 208 en 106

Bekijk hier het totale gamma van deze lipstick collectie:

 Shop Pupa lipsticks hier online.

Lees ook