Kappers, sch.specialisten, visagisten! Ben je ontzettend goed in je vak, maar word je te weinig gezien?

04:34 - 02:44
luistertijd 04:34 - leestijd 02:44

Tester in het BeautyJournaal team!

BeautyJournaal is op zoek naar nieuwe, highly qualified testers: Deel je kennis en werk aan je ‘personal branding’ via BeautyJournaal! 

BeautyJournaal belicht dagelijks de actualiteiten en achtergronden bij het nieuws uit de beauty-industrie in de breedste zin van het woord. BeautyJournaal is helder over beauty en deelt haar kennis graag met haar lezers. Vast onderdeel van BeautyJournaal zijn de reviews van beautyproducten en -behandelingen voor huid, haar en make-up. Hiertoe beschikt BeautyJournaal over een panel van deskundige testers. We hebben uitbreiding nodig;-)

Ben jij een ervaren beauty professional met veel kennis en wil je deze kennis delen met een breed publiek? Of ben je juist een ambitieuze starter en kan je wel een opstapje gebruiken in de beauty industrie in de vorm van personal branding en PR voor jou zelf en je vak? Dan is deelname aan ons testpanel écht iets voor jou.

Door het schrijven/filmen van productreviews van consumenten- en salonmerken (huid, haar, make-up) kun je laten zien hoeveel kennis je in huis hebt en hoe goed je bent in je vak. Dé manier om jezelf onder de aandacht te brengen van (potentiële) klanten! Als lid van het testpanel en daarmee ambassadeur van BeautyJournaal gaan er deuren voor je open en kan je carrière een extra impuls krijgen. Dát is onze nieuwe benadering.

Wat vragen we?

 

Wat bieden we?

BeautyJournaal staat hoog aangeschreven in de beauty industrie en wordt gezien als een serieus en betrouwbaar platform met een groot bereik onder consumenten en professionals (we zijn het grootste beautynieuwsplatform in Nederland en België). BeautyJournaal kan jouw carrière wellicht een vliegende (door)start geven door middel van personal branding, dan wel je salon/instituut nog meer in de schijnwerpers zetten. Je wordt ondersteund door een zeer deskundige redactie.

Heb je interesse?

Vraag dan allereerst het deelnameformulier aan door een mailtje te sturen naar info@beautyjournaal.nl.

Om een indruk te krijgen van jouw tester- en schrijfvaardigheden vragen we je vervolgens om een voorbeeld review van een willekeurig beautyproduct te maken, bestaande uit tekst en beeldmateriaal, zoals jij die zelf op BeautyJournaal zou willen zien. Ben je kapper of make-up artist? Dan vragen we je ook om enkele voorbeelden van recent werk mee te sturen, in de vorm van foto- of videomateriaal.

Je ingevulde deelnameformulier, voorbeeld review en voorbeelden van recent werk (indien van toepassing) stuur je tezamen naar info@beautyjournaal.nl.

Vervolg

Wanneer we enthousiast zijn over je aanmelding en review, kan je worden uitgenodigd op de redactie van BeautyJournaal in Amsterdam voor een kennismakend gesprek met uitgever en journalist Monique Lindeboom en redactiecoördinator Corine Steenwijk. Binnen enkele dagen na dit gesprek ontvang je bericht of jij het testpanel mag komen versterken.

Hartelijke groet,

Monique Lindeboom

Lees ook