It’s time voor power blush!

02:37 - 01:34
luistertijd 02:37 - leestijd 01:34

Lente trends 2015: de blusher, als echte powder blush

Deze lente gaan we niet voor sunkissed cheeks, maar voor lekker aanwezige roze- en koraalkleurige blosjes. Nieuw aan deze comeback van de power blush is dat hij cool oogt, niet schattig. Plaats de blush hoog op de appels van je wangen voor het frisse ik-ben-net-terug-van-een-boswandeling-effect. Doe een shaping powder daar net onder en finish met een highlighter op de jukbenen.

TIP

Tijd om je favoriete poeder blush eens in te ruilen voor een vloeibare soortgenoot. De crème blush smelt in de huid en blijft daardoor langer zitten, geeft een subtiele glow zonder glansdeeltjes en dubbelt ook nog eens perfect als lip tint.

Volgens make-up goeroe Bobbi Brown is de beste blushkleur de kleur die je wangen matcht als je net hebt gesport.

Catrice Illuminating Blush in No.30

Deze zijdezachte poederblush van budget topper Catrice combineert twee verschillende kleurintensiteiten met een subtiele glans en licht parelmoereffect. Zo kun je maximaal variëren met de intensiteit van je blus. Dankzij het speels voorgegeven 3D ruitpatroon met zigzag dessin wordt de blush ook nog eens een absoute eye-catcher.

SHOP Catrice Illuminating Blush hier online

Clinique Chubby Stick Sculpting Highlight

Clinique’s geweldige Chubby Sticks krijgen er een zusje bij, namelijk die om mee te shapen. Dankzij het handige stick-formaat en de crèmige textuur breng je in slechts een paar simpele bewegingen precies de juiste contouren aan. Alsof je een echte pro bent! Zet de parelmoeren highlighter hoog op je jukbenen en blend vervolgens even met de vingers.

SHOP Clinique Chubby Stick hier online

Clarins Instant Light Lip Comfort oil, in Raspberry

Eigenlijk bedoeld voor de lippen, maar deze verzorgende olie met een hintje kleur werkt ook als een zonnetjes voor prachtige frisse en super glowing blosjes. Perfect voor de hele lichte en droge huid die het niet zo moet hebben van poederblush. En om een subtiele highlight op boven het jukbeen te maken. Verrijkt met hazelnoot-, jojoba- en frambozenolie. Yum!

Shop Clarins Instant Light Lip oil  hier online

 

Yves Saint Laurent Blush Volupte in Passionate No.6

Met deze multifunctionele diepe koraalkleurige blush kun je alle kanten uit. De cremepoeder-formule is hoog gepigmenteerd, maar toch ook sheer. Hoe meer laagjes je opbouwt, hoe intenser de kleur. Gebruik de buitenste vakjes als basis en de binnenste glanzende kleur om te highlighten.

SHOP Yves Saint Laurent Blush hier online

 

Lees ook