Ren hot cloth cleanser gebruik je met een warme doek ter ontspanning

01:30 - 00:54
luistertijd 01:30 - leestijd 00:54

REN Hot Cloth Cleanser

Een hete doek cleanser, dat stamt uit Engeland. En is heel erg het ritueel van de schoonheidsspecialiste. Lekker je gezicht inbalsemen met reinigingsbalm en dan de hete vochtige doek erover, zodat de porie opengaat, maar ook het vuil opgenomen kan worden in de doek.

Bij deze cleanser krijg je er ook een vierkant doekje bij. In Nederland kijk je hier toch een beetje grappig naar. Wij zijn al vele decennia gewend onszelf te wassen met een hete, vochtige doek: de washand!

ren hot cloth cleanser

Nu kan die bij ons nog aan de ruwe kant zijn, niet handig bij een gevoelige huid, wel weer oke als je af en toe een goedkope huidscrubbeurt wilt. De zachte luxe doek is natuurlijk het kersje op de taart.

Hoe doet deze cloth cleanser van Ren het?

Prima bij een huid die niet teveel make-up op heeft gehad, en zeker geen waterproof make-up. Het ruikt heerlijk naar verse roos, is een echte balm die je romig kunt uitsmeren en voor een lichte reiniging vind ik hem voldoende. Je brengt hem droog aan, waarna de natte doek volgt.

Hij is geschikt voor alle huidtypen en laat vrijwel geen droogte na op de huid na de reiniging. En omdat er geen siliconen en minerale derivaten inzitten, voel je ook geen residu. Prettig dus. De cleanser past heerlijk in een relaxing ritueel voor jezelf.

ren inci

Lees ook