Eentje voor de nacht, en eentje voor veganisten

02:26 - 01:28
luistertijd 02:26 - leestijd 01:28

Hand serums

We gebruiken onze handen de hele dag intensief, tijdens het werk, tijdens het sporten, bij het handen schudden, noem maar op. In de winter en tijdens koude voorjaarsdagen hebben de handen het extra zwaar, veelal door de lage luchtvochtigheid in huis. En wie kent er niet het gezegde handen weerspiegelen je ware leeftijd? Wat extra aandacht aan je handen kan dus geen kwaad. Gelukkig brengen een aantal mooie merken fijne handserums uit, waarmee jij jouw handen mooi en zacht houdt.

Aveda Hand Relief Night Renewal Serum

De nieuwe handcrème van Aveda is voor 97% natuurlijk. De crème herstelt de huid van je handen tijdens je slaap. De crème ruikt lekker fris naar sinaasappel, lavandin en eucalyptus.

Waarom ’s nachts?

De huid wordt tijdens de nachtrust warmer, waardoor deze sneller vocht verliest, maar ook makkelijker vocht absorbeert. Het Hand Relief serum van Aveda profiteert van dit gegeven en hydrateert de huid intens als je aan het slapen bent. Verdeel een pompje over beide handen. Masseer het in.

Wat zit er in?

Melasse en zoethout extracten: deze verminderen de verschijning van pigmentvlekjes.

Mix van plantenextracten: Andiroba olie, glycerine, biologische castorolie geeft de huid volume en helpt om fijne lijntjes op te vullen

Salicylzuur van wintergroen: verfijnt de huid en maakt de huid zacht.

Je koopt dit heerlijke handserum hier online.

SpaRitual Hand serum – veganistisch

SpaRitual is een 100% veganistisch cosmeticamerk. Het merk heeft de collectie nu onder andere uitgebreid met het Hand Serum. Om de handen tijdens koude winterse dagen en nog frisse voorjaarsdagen te beschermen en zacht te houden.

Wat zit er in?

SpaRitual handserum is verrijkt met appelstamcellen en pompoenzaad. Dit verstevigt de huid, verzorgt en hydrateert. Dit nieuwe serum voorkomt celbeschadiging, zorgt voor de aanmaak van collageen en helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Verder bevat het serum zoethoutwortelextract, dit laat de huid stralen en verbetert pigmentverdeling. Ook bevat het serum organic gemberwortel extract, dit beschermt de huid tegen vrije radicalen.

Het serum trekt ontzettend snel in de huid en laat een dun glad laagje achter. Hierdoor zien je handen er meteen mooier uit en voelen ze zachter. Het serum ruikt lekker fris citroenachtig.

Je koopt dit serum hier online.

Lees ook