Heerlijks van This Works, Lush, HelioCare, Clinique, Douglas, Paula's Choice, Clarins en een laserbehandeling...

08:36 - 05:10
luistertijd 08:36 - leestijd 05:10

BeautyJournaal’s testpanel heeft natuurlijk een jaloersmakende stash beautyproducten thuis. Het betreft hier niet per se producten die voor BeautyJournaal getest zijn, maar dit kunnen ook producten die door ons testpanel zelf aangeschaft zijn zijn. Dit zijn hun favoriete producten van 2014.

anja 2014Anja:

“Ik heb dit jaar mijn maandquota weer gehaald. Volop make-up, parfum en smeerseltjes gekocht. Veel staat nog ongebruikt in mijn voorraadkast. Maar ook nu weer plussen en minnen. Ga ik voor mijn permanente eyeliner of kies ik de pigmentlasering? Ik kies de laserbehandeling. Waarom? De eyeliner moet nog worden bijgewerkt en de pigmentlaserbehandeling is klaar!

Ik ben totaal 2 keer geweest voor de laserbehandeling omdat na 1 keer laseren mijn grote vlekken niet geheel weg waren. Willemien, van Huidtherapie Groene Hart, heeft zovéél mogelijk pigmentvlekken en –vlekjes behandeld in mijn gezicht, hals, decolleté en handen. Heeft de kleine, rode adertjes naast mijn neus geflitst en het resultaat mag er zijn. Het lijkt wel, of je gezicht er een aantal jaren jonger uitziet als pigmentvlekken niet meer zichtbaar zijn. Daar valt niet tegenop te smeren. Ik heb mijn smeerregime, op haar aanraden, aangepast om nieuwe vlekken te voorkomen. Mochten er tóch weer nieuwe pigmentvlekken op komen zetten, dan zal ik niet nalaten om deze opnieuw te laten laseren.”

voor en na laser pigment behandeling

 

28Jolanda:

clinique-super-rescue-antioxidant-night-moisturizer-bj“Clinique Super Rescue antioxidant night moisturizer voor de droge huid. Een crème die ik vaak op blogs voorbij zag komen en nooit gekocht. Al stond het wel op mijn lijstje maar het kwam er niet van. Tot vorige week dat ik zo verkouden werd dat ik compleet vervelde rond mijn neus en mond.

Los van het feit dat ik er niet uit zag was mijn huid ook gevoelig van het vele snuiten. Na twee nachten smeren zag ik er weer prima uit en heeft deze crème een echte fan! Dit hoort in de eerste hulp kast en ik ga het deze winter absoluut vaker gebruiken! Heerlijke nachtcrème om lekker mee te slapen en waker te worden met een zachte huid. Ik heb het zelfs rond mijn ogen (heel dun laagje) gebruikt, heerlijk!”

Je koopt dit product hier.

 

corine2Corine:

“Mijn grootste ontdekking en tevens grootste favoriet van het afgelopen jaar is de HelioCare Advanced SPF 50+ Gel. Deze zonbescherming bevat FernBlock foto- immuunprotectie, een krachtige antioxidant die de strijd tegen UV-beschadiging aangaat en bevat bovendien zogenaamde ‘skin loving formulations’. Dat laatste klinkt wellicht als een gevleugelde marketingkreet, maar niets is minder waar.

heliocare_gel_spf50Na jarenlang verschillende producten te hebben uitgeprobeerd die het allemaal net niet of helemaal niet waren (te vet, te glimmend, niet te combineren met make-up, pukkeltjes en noem maar op), kan ik zeggen dat de formule van HelioCare inderdaad ‘lief is’ voor de huid. De gel is hydraterend, wordt goed door de huid opgenomen zonder een vettige waas achter te laten en bevat een hoge beschermingsfactor waarmee je toch een mooi zomers kleurtje kunt opbouwen. Ideaal voor dagelijks gebruik, ook onder je make-up. Laat de zomer van 2015 maar komen!”

Je koopt dit product hier.

 

tessa-straalt-450x450Tessa:

“Mijn favoriet van dit jaar is dit kleine zwarte potje, Angels on Bare Skin. Als je het opent, komt je een heerlijke geur tegemoet van lavendel. Er zitten ook rozen en gemalen amandelen in verwerkt. Het potje bevat een soort bruine kleiachtige substantie en je ziet de lavendelbloemetjes zitten.

Je gebruikt het product door een klein bolletje ter grootte van een knikker te vermengen met water. Daarna breng je het aan op je gezicht en hals en masseert het zachtjes in. Het product bevat een kleine korrel zodat je gezicht ook licht wordt gescrubd. Je maakt je gezicht met lauwwarm water schoon en je gezicht is als herboren. Deze gezichtsreiniger maakt je huid schoon en zacht en de lavendel is heerlijk rustgevend. Voor mij dus het topproduct van 2014.”

lush angels on bare skin

Je koopt het hier.

 

 

sabine1Sabine:

deep_sleep_shower_gel“Mijn favoriete product van 2014 is This Works: Deep sleep shower gel. Naar aanleiding van ons bezoek aan Cosmania ben ik nog een aantal keren terug geweest om fijne producten te kopen.

Onder andere het Detox face mask van Malin + Goetz, om cadeau te geven aan mijn moeder. (Die was namelijk ook fan). Bij mijn laatste bezoek, kreeg ik een cadeautje mee, omdat ik mijn pinpas had laten branden.. Dit was de Deep sleep shower gel van This works.

Wow wat is dit een fijne showergel. De geur is intens (een combinatie van lavendel, rozemarijn) en ruikt niet (zoals vaak wel het geval is) artificieel. De geur blijft na het drogen ook heerlijk om je lijf heen hangen. Het schuim is rijk, en je hebt vrij weinig nodig. Ook al is het een deep sleep shower gel, was ik mij er ook graag ’s ochtends mee, omdat de geur je laat ontspannen. Heerlijk begin van een stressvolle dag.

Voor het slapen gaan, is het ook een winnaar omdat je er daadwerkelijk lekkerder door slaapt. Tessa heeft dit ook ervaren toen ze de Deep sleep pillow talk testte. Zij heeft twee producten getest uit de range: een roller en spray en ervaarde zelf ook het ontspannende effect.”

Je koopt dit product hier.

 

yvonne-700x756Yvonne:

“De Douglas Rich and Famous Intensive Handcream is uit de lijn van Douglas Nails Hands Feet basics. Hij is er ook voor de voeten en nagels.  Ik heb de handcrème gekozen. Hij is zo heerlijk voedend. Het velvet silk complex zorgt voor een soepele en superzachte huid van de handen. Er is hyaluronzuur toegevoegd die er voorDouglas_Nails_Hands_Feet-Hand_Basics-Rich_And_Famous_Intensive_Hand_Cream zorgt dat het vochtgehalte in de huid op peil gehouden wordt.

Vooral met dit koude weer heb je snel last van droge handen. De crème laat zich zeer makkelijk uitsmeren en ruikt echt heerlijk. Ik gebruik hem nu een paar weken en mijn handen voelen zacht aan en ruiken heerlijk. Iedere keer na het handenwassen smeer ik mijn handen in. ‘s Avonds voor het slapen nog een keer voor de nacht. Een echte aanrader. Ik heb in de loop der jaren best veel handcrémes geprobeerd, maar deze komt er toch het beste uit. Geen droge handen meer in de winter.”

Je koopt deze handcrème hier.

 

26Gerti:

Paulas-Choice resist spf 30“Er zijn dit jaar veel mooie producten door mijn handen gegaan en ik heb veel mooie producten getest. Maar welk product sprong er bovenuit? Waar werd ik echt blij van? Dat is voor mij Paula’s Choice Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30. Een dagcrème met anti-oxidanten voor een stevige huid.

Maar voor mij belangrijker, 100% minerale filters, matterend, met een licht tintje zodat je er ook zonder foundation perfect uitziet. BB creams en CC creams heb ik tot dusver links laten liggen, verkeerde kleur, te glimmend. Dit is geen BB cream, verwacht geen dekking, er is ook maar één kleur. De kleur lijkt een beetje vreemd als je de crème opsmeert maar verdwijnt in je huid en tovert daarna een mooie egale teint tevoorschijn. Een terechte winnaar!”

Je koopt dit product hier.

 

clarins-perfecting-cream-bjkim kemperKim:

“Clarins BB Skin Perfecting Cream SPF25 is deels make-up en deels huidverzorging. Ik ben enorm fan. Ik heb jaren gezocht naar de perfecte en verzorgende BB cream. Deze egaliseert bijzonder goed, bijna tegen een foundationdekking aan, maar met een heel mooie verzorging en niet onbelangrijk: een zonfactor.

Ik breng deze over mijn dagcrème aan. Clarins heeft met dit product zoals gewoonlijk ook gedacht aan de zeer gevoelige huid, fijn! Deze cream blijft de hele dag mooi zitten. Ik heb zelf een normale tot ietwat rode huidskleur en nr.01 Light haalt het rode uit mijn huid en dekt heel natuurlijk. Voor een accent op je jukbeenderen heb ik zelf nog nr. 02, een iets donkerdere tint. Ik kan niet zonder mijn potje vaseline en nu ook echt niet meer zonder deze BB cream van Clarins!”

Je koopt dit product hier met korting.

Lees ook