De meest gebruikte professionele peeling van Nederland is er nu ook in een light-versie

03:10 - 01:54
luistertijd 03:10 - leestijd 01:54

Diepte-peelings zijn tegenwoordig niet meer weg te denken om de conditie van de huid te verbeteren en op peil te houden. Maar een peeling die voor de getinte, extreem gevoelige dunne, couperose en rosacea huid geschikt is, niet verdunt en op basis van natuurlijke ingrediënten is samengesteld, is zeer uniek.

De Neoderma Bio-Peeling Light bestaat uit een combinatie van algen, puur natuurlijke kruiden- en plantenextracten en essentiële oliën. Deze behandeling gaat huidproblemen tegen en heeft en preventieve werking. De light versie is ontwikkeld om hardnekkige couperose te bestrijden.

Hoe werkt het?
De Bio-Peeling Light vernieuwt de huid zonder deze te verdunnen. De vezels van de kruiden dringen door naar de onderste huidlaag waar zij de celdeling stimuleren. Normaal regelt het lichaam dit zelf binnen ongeveer 28 dagen. Dit proces wordt nu versnelt naar 10 dagen. De huidlagen schuiven van onder naar boven en na een dag of 4 schilferen deze af. Je krijgt dus geen last van vervelling, hooguit wat schilfers. De peeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine wat de veroudering van de huid tegengaat. Tevens verhoogt het de immuniteit en worden alle functies van de huid genormaliseerd.

Bio-peeling vs. Bio-peeling Light

Verschil Bio-Peeling & Bio-Peeling Light
Het verschil tussen de normale Bio-Peeling en de light versie is dat de kruiden fijner van structuur zijn. Daarnaast bevat de light peeling calamine en kaoline, twee kalmerende ingrediënten. Calamine vermindert roodheid en verzorgt de huid. Kaoline zuivert de huid en absorbeert overtollig talg. Ideaal voor de gevoelige huid!

Misschien vraag je je af, heeft de mildere versie dan wel hetzelfde resultaat als de normale Bio-Peeling? Jazeker! Met 1 of 2 extra behandelingen behaal je hetzelfde resultaat.

De Bio-Peeling Light is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn! Je hoeft niet thuis te blijven na de behandeling en je kunt gewoon make-up dragen. Neoderma adviseert de Blue Blood Sun Cream SPF 30 na de behandeling te gebruiken. Deze getinte dagverzorging beschermt, verzorgt en matteert de huid. Het hele jaar kan de huid een oppepper krijgen met deze peeling, want de behandeling mag ook in de zomermaanden worden toegepast.

Behandelplan
De Bio-Peeling Light is preventief tegen huidveroudering eens per maand voldoende. Om een huidprobleem te verminderen adviseren we de Bio-Peeling Light in kuurverband (3 keer in de 12 tot 14 dagen) te ondergaan. Bij een gevoelige huid is 1 keer per week een behandeling voldoende tot het gewenste resultaat.

Wil jij ook een mooie huid met de Bio-Peeling Light? Ga naar onze website voor een salon in de buurt en ervaar de Bio-Peeling van Neoderma! Check hier de salon locator. Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Lees ook