Mooie hooggepigmenteerde make-up uit Nederland

03:10 - 01:54
luistertijd 03:10 - leestijd 01:54

 

Als op zoek bent naar mooie make-up die én makkelijk aan te brengen is én lang blijft zitten, dan vind je bij Blèzi Cosmetics precies wat je zoekt.

Dit Nederlandse bedrijf maakt namelijk echt fijne producten met een heel hoog gehalte aan pigment. Eigenaresse Miranda Hazenberg werkt samen met internationale productspecialisten en kiest alleen de allerbeste kwaliteit voor haar formules. Dat betekent dat de kleur die je in het doosje ziet, ook precies de kleur is die op je gezicht komt. En die kleur zit er ’s avonds nog steeds!

Experimenteren mag!
Make-up trends zijn leuk, maar je hoeft ze natuurlijk niet altijd klakkeloos te volgen. Daarom heeft Blèzi Cosmetics een brede basiscollectie waarmee je altijd uit de voeten kunt, ongeacht de trend. Het gaat erom dat je de kleuren kiest die jou mooier maken.
Maar mocht je het leuk vinden om te experimenteren: gewoon doen natuurlijk.

Smokey blue
Deze winter zien we heel veel donkere oogmake-up. Smokey eyes zijn een blijvertje en die hoeven niet meer per se zwart te zijn: ook in roestbruin, mosgroen, donkerblauw of grijs krijg je een knallend effect. Nieuw in de Blèzi-collectie longlasting oogschaduw is de fluweelzachte kleur 35 Velvet Blue. Shop hem hier online. Zet de kleur aan over het vervaagde potlood 05 Matt Black en vervaag hem dan mooi, zowel boven als vlak onder je oog. Je kunt de Blèzi oogschaduw ook nat aanbrengen voor een extra intense kleur.

Nieuw: matte eyeliner
Ook een must dit seizoen is de eyeliner. Blèzi heeft ze nu in sensuele, matte kleuren: 05 Matt Black en 35 Midnight Blue. Je kunt ze hier online vinden. Dat geeft een heel ander effect dan de normale eyeliners – de matte tinten geven je ogen een onweerstaanbare blik. Als finishing touch breng je flink wat lagen mascara aan. Resultaat: een dramatische oogopslag…

Nude lippen
Op de catwalks is niets te gek, maar voor every day life geldt toch de gouden regel: zet óf je ogen zwaar aan, óf je lippen. Anders wordt het al snel te veel van het goede. Bij de heftige oogmake-upjes van deze winter zien we dan ook heel veel nude lippen. Let erop dat je een tint kiest die de natuurlijke kleur van je lippen omhoog haalt, maar je gezicht niet te bleek maakt. Zit er een tikje roze of koraal in, dan zit je eigenlijk altijd goed. Kijk bijvoorbeeld eens naar de nieuwe tinten Lip Fix 85 Rosy Nude en 90 Dreamy Coral. Deze vloeibare formule kun je heel dun aanbrengen en voelt comfortabel aan op je lippen. Maar in tegenstelling tot andere glossjes blijft de kleur urenlang perfect zitten.

 

KLIK & WIN!
Wil je zelf de nieuwe make-upkleuren van Blèzi proberen? Ga hier naar de actiepagina en maak kans op een cadeaupakket met drie producten uit de nieuwe collectie: Lip Fix, Eye Shadow en Eye Pencil t.w.v. € 48!

Lees ook