Beauty babes die je naar porno sites lokken

03:50 - 02:18
luistertijd 03:50 - leestijd 02:18

Ze zijn allemaal nep, die Facebook babes 

Als je man bent zoals ik en je bent een beetje populair op Facebook, waar je veel ‘vrienden’ en ‘vriendinnen’ hebt, maak dan je borst maar nat. Een tijd geleden ontstond er een nieuw fenomeen op de moeder aller social media platformen: vriendschapsverzoeken van niet bestaande beauty-babes. Maar inmiddels is de trend een plaag geworden.

Een kleine bloemlezing 

Tegenwoordig krijg ik gemiddeld 10 van die verzoeken per dag. En het recept is steeds hetzelfde. Te beginnen met de dubbele namen van de dames. Hier volgt een kleine bloemlezing: Diana Adena Abend, Salina Allistair Wit, Marion Stuart McAlpin, Donna Julian Cross, Marusha Samson Luijben en misschien wel de mooiste, Senja Sylvester Uusitalo. Je moet briljant zijn om die te bedenken.

Inhoud hebben ze niet 

Meestal studeren ze aan de Universiteit van Amsterdam. En als je naar hun profielfoto’s kijkt en de foto’s op hun sites, dan denk je ook meteen: dit zijn vast en zeker erudiete studentes. Inhoud hebben ze niet. Ook niet op hun pagina’s. Komt misschien omdat ze net op de Universiteit hebben gehoord dat Facebook bestaat. Maar soms draaien ze er niet omheen en komen ze meteen ter zake. Zoals Marion Stuart McAlpin, die uit Bergen Noord-Holland komt en niet uit Bergen Vogtland in Saksen. Ik zeg het er maar even bij, want ze schrijft namelijk in het Duits: 👉👌👙😋😜😝😛Ich bin geil. Sie sehen das Bild mehr von meinem Körper? ⛄️Oder Live-Video-Chat mit mir? Klick hier🌷🌹👉https://goo.gl/mSV60W

 

Remedie tegen de liefde 

Als je nieuwsgierig bent en op die site wilt klikken, dan moet je dat maar geheel op eigen risico doen, want wat je ziet, is een remedie tegen de liefde. Je komt op een seksdatingsite terecht, met groot in beeld de tekst ‘Oude Vrouwen Willen Sex’, die geïllustreerd wordt door een naaktfoto van een zeer onappetijtelijke oudere dame en een minstens zo lelijke naaktfoto van een jonger type. Het is duidelijk: via deze site kom je in contact met afstotelijke vrouwen in alle leeftijdsgroepen.

Met huid en haar instinken 

Waarom schrijf ik dit allemaal op BeautyJournaal? Simpel. Vanwege al die seksgenoten van me die niet zoals ik de verzoeken verwijderen en markeren als spam, maar die er met huid en haar instinken. De grote Robin Williams heeft ooit gezegd: ‘God heeft de man hersenen en een penis gegeven, maar niet voldoende bloed om ze tegelijk te gebruiken.’ En als die uitspraak ergens van toepassing op is, dan is het wel hierop.

 

Hoe kun je zo achterlijk zijn? 

Soms zie ik kennissen tussen de Facebook-vrienden van deze neppers staan, mannen waarvan ik dacht dat ik ze kende. En dan vraag ik me af: hoe kun je zo achterlijk zijn en zo verblind worden door enkel en alleen een plaatje? En op dat moment schaam ik me dat ik hetzelfde apparaat in mijn broek heb als zij, een apparaat dat klaarblijkelijk een grote stem heeft in het maken van domme beslissingen.

Het ergste vind ik nog dat door dit alles mijn beeldschone babe van een nichtje nauwelijks nog geloofd wordt als bij haar info op Facebook staat dat ze Klinische Neuropsychologie aan de Universiteit van Amsterdam studeert.

Lieve Isabelle, laat ze kletsen allemaal, ik weet dat je bestaat!

Lees ook