Intense pigmenten en hoogwaardige huidbescherming

02:49 - 01:41
luistertijd 02:49 - leestijd 01:41

Voel jij de eerste zomerkriebels ook al? En kijk je uit naar lange zomerdagen en zwoele avonden? Natuurlijk worden we blij van een kleurtje na een-dagje-in-de-zon. Maar je huid vindt het, net zoals je lippen, minder prettig.

Mooi opgemaakt, en goed beschermd in de zon

De straling van het zonlicht beschadigt je huid als je niet beschermd bent. Om je huid deze zomer in topconditie te houden en om voor long lasting zonnige looks te zorgen, ontwikkelde Blèzi Cosmetics schitterende formules.

Over Blèzi Cosmetics
Het Nederlandse cosmeticamerk Blèzi werd in 2009 opgericht door Miranda Hazenberg en ontwikkelt hoogkwalitatieve make-up en huidverzorgingsproducten. Met alleen de hoognodige ingrediënten en zonder extra toevoegingen waardoor ze een huidvriendelijke, milde samenstelling hebben. Dit resulteert in innovatieve formules met veel gebruiksgemak, fluweelzachte texturen en een professionele finish.

Een stralende huid, de hele zomer lang
Blijf je onbeschermd of te lang in de zon, dan wordt je huid rood. Maar ook vóórdat je verbrandt, geeft zonlicht al schade aan je huid. Daarom is het slim om je gezichtshuid te beschermen met All Day Foundation SPF15 en na het zonnen extra goed te verzorgen. De Blèzi Age Defence crème en Multi Dynamic crème, bieden allebei 24-uurs verzorging en helpen je huid te herstellen na blootstelling aan zonlicht.

Blèzi Skin Care is een cosmeceutische huidverzorgingslijn met een unieke cocktail aan actieve werkstoffen die nog nooit eerder in cosmetica is toegepast. De crèmes werken daardoor dieper en intensiever dan traditionele verzorgingsproducten.

 

Kissable summer lips
Blèzi Lip Fix is een vloeibare lipstick die je lippen uitzonderlijk lang een intense kleur geeft. De ingrediënten zorgen er de hele dag voor dat je lippen in conditie blijven, ze voelen zacht en glad aan!

Door de innovatieve formule zien de kleuren er direct na het aanbrengen schitterend, strak en intens uit. Blèzi Lip Fix is te verkrijgen in zowel subtiele tinten als frisse zomerkleuren. Bovendien kun je perfect twee kleuren over elkaar aanbrengen om jouw persoonlijke tint te creëren.

De Lip Fix van Blèzi is overigens long lasting, parfumvrij, waterproof en kissproof, geweldig!

Blèzi Cosmetics zorgt ervoor dat elk product veilig en milieuvriendelijk is, niet getest wordt op dieren en uiteraard voldoet aan de Europese veiligheidsnormen.

Lees ook