Met o.a Origens, John Masters, M.A.C, Korres en Neoderma

08:40 - 05:12
luistertijd 08:40 - leestijd 05:12

Ghita:

“Mijn maandfavoriet is Origins Drink Up Intensive Overnight Mask. Ik ben al jaren bekend met de heerlijke plantaardige producten van Origins en daarom erg blij dat het sinds een paar jaar ook in Nederland te koop is.

De producten van Origins bevatten krachtige plantextracten, organische ingrediënten en 100% natuurlijke, essentiële oliën. De ingrediënten van dit masker zijn o.a avocado, abrikoospit olie en Japans zeegras. Als je huid er wat droog of geïrriteerd uitziet, smeer dan een dikke laag van dit zalig ruikende goedje op je snoet en decolleté en je huid is gegarandeerd fluweelzacht in de ochtend. De claim van Origins is dat het het vocht vasthoudend vermogen van de huid tevens verbetert.

Ik gebruik dit masker na een lange vlucht, bij huidirritatie of droge plekjes, bij guur weer of zoals nu na de zomer. Ik smeer het zelfs onder mijn ogen tot aan mijn onderste wimperrand want het irriteert niet. Een echte aanrader!”

Shop dit geweldige masker hier online.

 

Sabine:

De online service van Cosmania!

Nadat ik al twee heerlijke producten (waarvan de Malin + Goetz detox face mask er een was)  meegekregen had op onze kennismakingsworkshop met winkel/webwinkel Cosmania en vervolgens de hele winkel leeggekocht had, besloot ik deze week een bestelling te plaatsen.

Ik had een fijne reiniger nodig en een dagcreme. Enthousiast door de uitleg over de merken, dacht ik direct aan Cosmania.

Dinsdag avond heb ik een bestelling geplaatst en to be honest ik ben waarachter onder de indruk van de service.  Ik werd keurig bedankt na de bestelling voor mijn aankoop en op de hoogte gehouden van de bestel- bezorgstatus. Nu is dit niet vreemd natuurlijk, maar de persoonlijke wijze waarop het gebeurde, trof mij.  Een kwestie van de juiste tone of voice in je berichtjes. Het gaf mij het gevoel dat ik niet in een standaard mailprogramma terecht was gekomen, waarmee veel van de webwinkels werken.

Twee dagen later kwam mijn bestelling aan. Keurig ingepakt met een leuk bruin papieren zakje waarin ik ook diverse testers vond. Geheel afgestemd op wat ik besteld had. Een persoonlijk kaartje erbij van Marije en Marcel (de eigenaren van Cosmania). Chapeau! Hoe oplettend kan je zijn als ondernemer. Mijn naam is in de stapel van bestellingen gevonden en ze hebben ook nog de moeite genomen om me te bedanken voor mijn aankopen. Ze feliciteerden me zelfs met mijn nieuwe job (!). Dat hadden ze 2 maanden na dato workshop nog onthouden, en tot slot bedankten ze me ook nog voor de leuke review op BeautyJournaal.

Online ondernemers: Neem hier een voorbeeld aan!!! De onderscheidende kracht in deze verdringingsmarkt is persoonlijke aandacht, service en attentheid! Daarom welverdiend: Cosmania is mijn beauty favoriet van Augustus.

Keep up the good work, Marije en Marcel!

Shoppen bij Cosmania doe je dus lekker hier.

 

Ronald:

“Mijn maandfavoriet is biologische kokosolie (koudgeperst). Kokosolie is een fantastisch beauty product; het is een bron van antioxidanten als vitamine E, en op E gelijkende stoffen – Tocotriënolen – die het verouderingsproces tegengaan.

Ik schrijf deze favoriet vanuit een zonnig en erg heet Lissabon en ben dus veelvuldig op het prachtige strand van Plaia de Caparica te vinden. Vaak als ik in de zon heb gezeten, is mijn huid nadien een beetje uitgedroogd. Kokosolie werkt als een fantastische after sun.

Het herstelt de vochtbalans van de huid en heeft een kalmerende en herstellende werking. Het maakt de huid soepel, werkt ontspannend, verzachtend, verkoelend, stilt de jeuk, is hydraterend én bruinend. Ook is het een perfecte handcrème, make-up remover, scheerschuim, lipbalsem, haarmasker en ga zo maar door. Multifunctioneel dus.

Er zijn op internet een hoop beauty recepten te vinden voor huid en haar op basis van kokosolie. Dat kokosolie niet alleen goed is voor de buitenkant, maar ook de binnenkant, kun je lezen in een fantastisch review, geschreven door collega BeautyJournaal testpanellid Ghita, over oil- pulling. En lees hier nog meer how-to’s met deze olie.

Shop hier virgin Kokosolie.

 

Tessa:

John Master Organics Bourbon Vanille & Tangerine Hair Texturizer is mijn favoriet van deze maand. Nadat ik de deksel van dit potje open, is mijn ochtendhumeur direct verdwenen. Er komt mij een geur tegemoet van mandarijn en vanille die mij een glimlach op het gezicht doen toveren.

Het is een heel klein potje (57 gram) maar je hebt er ook heel weinig van nodig. Als je de pasta in je haar smeert, zie je direct de volume ontstaan en je haar blijft de hele dag in model zitten. Je haar gaat glanzen en blijft lekker zacht wat met gel en haarlak zeker niet het geval is. Binnenkort is mijn review te lezen over dit product.

Shop dit heerlijke haarproduct hier online.

 

Yvonne:

“Mijn favoriet is de M.A.C Prep & Prime Transparent Finishing Powder, een heerlijk zachte losse poeder. Je gebruikt hem over je foundation en blush, echt als allerlaatste, zoals de naam al doet vermoeden. Het geeft een bijna porseleinen finish, zonder dat je hem écht ziet.

Dit poeder voelt heerlijk zacht aan en zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Hij is prachtig mat. Toen ik hem de eerste keer gebruikte, was ik echt verrast. In de binnendeksel zit een seal die je eraf moet trekken. Hier achter zitten gaatjes. Ik heb de sticker laten zitten en heb een ongeveer acht gaatjes doorgeprikt, anders komt er echt teveel poeder in de binnendeksel.

De finishing powder is zeer zuinig in gebruik. Een klein beetje aan je borstel is al genoeg voor je gehele gezicht en hals. De fijne lijntjes worden absoluut niet geaccentueerd door de poeder. Het is ook te gebruiken zonder dat je foundation aanbrengt, over de dagcréme heen bijvoorbeeld voor een frisse gloed.”

Shop dit MAC powder hier online.

 

Anja:

“Wat heb ík de afgelopen periode veel plezier gehad van de Red Grape Sun Screen Anti-Aging-antispot SPF30 van Korres, mijn maandfavoriet. Ik heb me bij Cosmania goed laten informeren en deze Sunscreen kun je óók als dagverzorging gebruiken.

Deze cream is voor alle huidtypes geschikt en bevat o.a. stamcellen uit de rode druif, inclusief een hoog gehalte aan antioxidanten. Er zit ook kurkuma longa wortel, waarvan bewezen is dat dit een herstellende én beschermende werking heeft tegen pigmentvlekken, en een extract van tuinkers, wat de aanmaak van collageen bevordert.

De cream zit in een handige, slanke pompflacon waar je prima mee kunt doseren en die je makkelijk meeneemt in je handtas. Hij ruikt heerlijk en smeert zeer goed uit zonder witte waas achter te laten. Het product is zweet- en waterproof en dat is voor een vrouw met meerdere opvliegers per dag zeker een uitkomst. Ik heb de afgelopen periode, tijdens mijn vakantie, de zonnecrème als dagverzorging gebruikt zodat ik niet meerdere lagen hoefde te smeren. En eerlijk is eerlijk: mijn pigmentvlekken zijn níet vermeerderd en níet donkerder geworden. Mijn huid ziet er prima uit. Een aanrader!”

Shop deze Korres creme hier online.

 

Rona:

“Mijn product van deze maand is de Neoderma Bodylotion. Dit is echt zo’n product dat me verrast doordat het precies heeft wat ik zoek. Het is een bodylotion die volgens het merk verfrist, revitaliseert en verzacht. Met Aloë Vera (verzachtend) en Fucogel (gewonnen uit mais en soja) wat een beschermend filmpje over de huid legt en avocado-, olijf- en tarwekiemolie die natuurlijk goed hydrateren.

Ik ben zeer gecharmeerd van de frisse geur die subtiel genoeg is om niet te wedijveren met mijn parfum. Het huidgevoel is heel zacht en licht maar zeer hydraterend. Verbazend hoe deze, niet zo dikke emulsie, dat voor elkaar krijgt. Het trekt heel snel in zodat ik me direct kan aankleden en mijn huid blijft door de dag heen voldoende gehydrateerd. Daarnaast is het ook nog zuinig in gebruik. Love it.”

Lees hier meer over Neoderma in het merkendossier.Lees ook