Zuiverend masker dat poriën verkleint en de huidstructuur verfijnt

01:13 - 00:43
luistertijd 01:13 - leestijd 00:43

medik8

Nieuw van Medik8: zuiverende ClayMask

Het ClayMask van Medik8 is een zuiverend kleimasker, ontworpen om de poriën te verkleinen en om de huidtextuur te verfijnen. De huid wordt gezuiverd, verfrist en is zacht en stralend. Het masker is rijk aan natuurlijke klei en trekt onzuiverheden en overtollig talg uit de huid.

Helende plantenextracten

Plantenextracten zorgen voor kalmerende en helende voordelen. ClayMask bevat tevens antioxidanten. Het ClayMask heeft een rijke, romige structuur met een fruitige geur en is geschikt voor de normale, gemengde en vette huid. Het masker is niet-comedogeen, bevat geen parabenen en is pH gebalanceerd.

Hoe te gebruiken?

Aanbrengen op een gereinigde huid en laat deze vijftien minuten zitten. Spoel het masker af met water en sluit af met een passende verzorging.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

medik8

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

Lees ook