De gellak trend inspireert ook ‘ gewone’ nagellak merken

02:34 - 01:32
luistertijd 02:34 - leestijd 01:32

Laat de zomer nog maar heel lang duren, want als je deze kleuren ziet, krijg je toch geen genoeg ervan?

Essie heeft nu tropische kleurtjes met toepasselijke namen als Urban Jungle (orchidee), Haute in the Heat (framboos), Fierce no Fear (cacao), Strut Your Stuff (kobaltblauw), Ruffles and Feathers (blauwgroen) en Roarrrrange oranje. Shop een groot assortiment Essie lakjes hier online.

Tip: Bekijk ook eens de Grote Nagellakremover Test van BeautyJournaal’s Sabine.

Ici Paris levert twee nieuwe lijnen nagellak af: eentje met zachte pasteltinten en eentje met felle kleurtjes. De pastelkleurige lijn bevat een dieprode kleur (What a Girl wants) en een donkerpaarse tint (Lose my Mind) als accentkleuren, aangevuld met zachtgroen (Play it Cool), zachtblauw (Better than Heaven) en zachtroze (Let’s Go Pink).

Iets feller en exotischer – ideaal als je deze zomer naar een tropisch eiland gaat – zijn de tinten uit de tweede lijn. Ideaal om te matchen met een zongebruinde huid, kleurrijke sandalen en een zomers tuniekje. Je kunt kiezen uit That’s My Rule (azuurblauw), Tonight is the Night (nachtblauw), Switch me On (koraal), Light My Fire (dieprood) en Summer Heat (oranje-rood).

Shop de Only You lakjes hier online met fikse korting.

Ook interessant: in dit artikel geeft expert Ben van Rijn advies over hoe je je eigen nagellak kunt ontwikkelen.

Langer lol van je nagellak

Een nagellak die tot wel 12 dagen blijft zitten? L’Oreal claimt met Infallible Nail een lak waar je erg lang van kunt genieten. Hoe dat komt? Deze nieuwe nagellak werkt namelijk in twee stappen. De eerste stap bevat intens verzadigende micro-kleurpigmenten die zorgen voor een semi-transparante kleur. Deze kleurformule bevat een hoge concentratie van een nieuwe soort hars ook wel  FLEX-HARS genoemd die er weer voor zorgt dat de lak beter hecht.

Tip: BeautyJournaal’s Berna testte Striplac gelnagels van Alessandro.

De tweede stap geeft je nagels juist een diepe, intense kleur waar je nog lang van kunt genieten door deversterkende bestandsdelen die de basis kristalliseren. Hallo harde nagels! De gel-activator in de formule bevat kristalpolymeren die naar het nageloppervlak komen om de kleurintensiteit te versterken. Het nagelbed krijgt meer volume en de finish is mooi glanzend. Bekijk hier ook een mooie fotoreview op het blog BeautyLab. Dit is L’ Oreals antwoord op de trend naar gellak.

Shop deze leuke nieuwe lakken hier online, we zochten de voordeligste prijs uit.

Lees ook