Rona is groot fan van dit merk – lees waarom!

06:33 - 03:55
luistertijd 06:33 - leestijd 03:55

Rona test serum, dag- en nachtcreme van SwissCareVoor deze review testte ik van SwissCare de complete gezichtsverzorgingslijn: BeautéTox- serum, DayCare SPF20 en NightCare.

Wellicht zou ik normaal gekozen hebben om de producten van deze lijn afzonderlijk te testen maar ik had een wat ‘zware’ tijd achter de rug en dat zag je aan mijn huid. Ik had zin om die eens flink te pamperen dus zette ik alles tegelijk in en dat was een goed idee.

Beautétox Anti-wrinkle serum

De claim:

SwissCare noemt dit ‘een botox behandeling zonder injecties’ met direct zichtbaar resultaat. Door o.a. polypeptiden ontspannen de contracterende gezichtsspieren. En de werking van de neurotransmitters die deze contracties produceren, neemt geleidelijk af.’

Verpakking

Het zit in een chique, goud met zwart airless pompje en is een medium dikke emulsie. Het heeft dezelfde heerlijke lycheegeur als de handcrème (al is die voorkeur natuurlijk persoonlijk). Twee pompjes zijn voldoende voor gezicht en hals. Zoals voorgesteld door SwissCare geef ik de meeste aandacht aan de oogcontouren, de liplijn, boven de wenkbrauwen en expressielijntjes.

Gebruik

Het trekt heel makkelijk in en, net als bij de Eyelift zie je écht direct verbetering. Het is absoluut het eerste serum waarbij ik geen oogcrème hoef te gebruiken. Dat is wel even wennen voor mij maar is natuurlijk wel makkelijker én goedkoper. Ik gebruik het tweemaal daags en inmiddels ben ik hier officieel aan verslaafd! Hoe heerlijk is het om je vermoeide hoofd te zien opknappen tot heerlijk ontspannen, zachtere trekken en met minder diepe lijnen.

Er zit een royale 50 ml in het pompje en het is superzuinig in gebruik. Ik deed er ruim vijf maanden mee bij tweemaal daags gebruik.

Shop hier online met korting.

Rona test serum, dag- en nachtcreme van SwissCareDayCare SPF 20 Age Reversing Lifting and Protecting Complex

De claim:

Volgens SwissCare is de Day-Care een multi-level beschermende dagelijkse moisturizer die beschermt tegen celveroudering, schadelijke invloeden van buitenaf en zichtbaar zorgt voor een mooie en stevigere huid door de cel vernieuwing te stimuleren.

Deze powerboost innovatie bevat drie geavanceerde technologieën elk met een unieke anti-aging, huid herstellende en verstevigende werking. Zeer selectieve peptide stimuleert de productie van collageen in de diepe matrix . Natuurlijk zeewier extract werkt aan glycation die een verbluffende teint verbetering geeft.

Verpakking

Toen ik de dozen openmaakte waarin de potten dag- en nachtcrème verpakt zitten, mopperde ik dat er geen spateltje bij zat. Maar verrassend genoeg bleek dat ook niet nodig te zijn want beide crèmes zitten in airless potten. Met een perfect werkend geïntegreerd pompje bovenop. Dat zag ik dus niet aankomen.

Gebruik

De dagcrème is wat stugger van structuur dan de nachtcrème en mist ook de heerlijke geur. Als je het opbrengt, voelt het als een tweede huidje. Beschermend en het lijkt wel alsof je je gezicht gladstrijkt. Een picture perfect face (nou ja, niet overdrijven…) kijkt me aan.

Inderdaad een heel goede basis voor make-up want het blijft mooi mat. Het lijkt er dus op dat ik dé daycare heb gevonden want bij andere producten met SPF krijg ik uiteindelijk toch een glimhoofd. En dan ook nog een keurige SPF20, daar kan je wel mee buiten gaan spelen.

Daarnaast de –fikse- bonus van ontspannen gelaatsstrekken. Als ik heel moe ben, breng ik nog even een tipje aan op de oogcontouren; voelt beter en ziet er beter uit. Nodeloos te zeggen dat ik om ben!

Shop hier online met korting.

 

Rona test serum, dag- en nachtcreme van SwissCareNightcare Age Reversing Night Rejuvenation Cream

Claim:

SwissCare zegt o.a. het volgende over de NightCare: “Het is een sterk herstellend, verjongend en ontgiftend complex dat werkt terwijl u slaapt. Deze geavanceerde moisturizer is verrijkt met klinisch bewezen technologieën. Een antioxidant complex helpt bij de bescherming van de huid matrix en neutraliseert vrije radicalen. Biologisch actieve peptiden versnellen de celvernieuwing en verbeteren de productie van collageen waardoor diepe rimpels verminderen. De huid is levendiger, steviger en veerkrachtiger.”

Het is een heerlijk romige crème die toch makkelijk door de huid opgenomen wordt. Het pamperen waarnaar mijn huid zo verlangde, vind ik zeker in deze nachtverzorging. Ik besteed speciale aandacht aan de probleemgebieden en zie het verschil maken. De structuur, de geur en het huidgevoel zijn heel fijn. Bovendien kijk ik iedere ochtend blij in de spiegel naar een ontspannen en uitgerust gezicht: Goodmorning sunshine!

Shop hier online met korting.

 

ronaRona concludeert:

Dit is voor mij echt een geweldige combinatie waaraan ik serieus verslaafd ben. Mijn huid ziet er stralend uit, ontspannen, gladder en met minder diepe rimpels. Het huidgevoel is heerlijk. De geur ook, alleen ruik ik die helaas inmiddels bijna niet meer.

Daarnaast is het feit dat ik bij deze combinatie geen oogcrème hoef te gebruiken zonder ook maar iets aan resultaat in te boeten een fijne bijkomstigheid, het drukt namelijk flink de kosten. Het is een heel goede make-up basis waarin een fijne SPF 20 zit verwerkt, zodat er niets meer overheen hoeft. En naast al deze benefits zorgt het voor iets wat voor mij belangrijk is: een prachtig matte finish die zo goed als de hele dag blijft.

Minpuntje

Het enige minpuntje (als je daarvan mag spreken) is dat de twee potten zó op elkaar lijken dat ik wel eens de verkeerde te pakken had. Je moet echt even goed kijken.

Heel de lijn is zuinig in gebruik. De dag -en nachtcrème (50 ml) gebruik ik nu al zes maanden en zijn (godzijdankJ) nog steeds niet op. Dit alles klinkt misschien nogal lyrisch maar zó tevreden ben ik echt dus dat wil graag ook aan de lezers van BeautyJournaal meegeven.

Shop Swisscare producten hier online met korting.

Lees ook meer over dit merk in het merkdossier op BeautyJournaal.

Lees ook