De nieuwste favorieten van ons testpanel!

11:06 - 06:39
luistertijd 11:06 - leestijd 06:39

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

Gerti:

“Na één dag al favoriet: Dior Crème de Rose lipbalsem. Met dit koude winterse weer heb ik altijd last van schrale lippen. Normaal gebruik ik Elisabeth Arden 8 hour cream. Dat verzacht een tijdje maar lost het probleem niet op. Na één nacht Crème de Rose werd ik wakker met zachte lippen! Dat was me nog nooit overkomen. Natuurlijk moet je iets vaker smeren als je naar buiten gaat. Het enige minpunt is de prijs. De crème is duur, €28 voor 7,2 gram. Maar je hebt maar weinig nodig. En ’s ochtends wakker worden met zachte lippen, daar heb ik wel wat voor over.”

Jolanda:

“Met testpanellid Gerti deel ik mijn make-up passie en we gaan regelmatig op stap inclusief een boodschappenlijst met wat we nodig hebben. Iedere keer gaan we met heel iets anders de deur uit! Dat bracht Gerti op het idee om eens een betaald advies te boeken bij M.A.C. in Amsterdam en dat bedrag van €60 kun je direct besteden in de winkel. Het voordeel van zo’n advies is dat je niet in die drukke kleine winkel krijsend boven de muziek je vragen hoeft te stellen. Wel zo elegant, vond ik. Aldaar gekomen op tijd voor onze afspraak konden we direct doorlopen naar boven en hadden we de ruimte en de rust. De muziek is wel aangegaan maar daar had ik geen last van. Op de vraag wat ik wilde weten, proberen of als probleem ervaar, heb ik gevraagd om een make-up wat mijn gezicht zou opfrissen. Met de handspiegel heb ik alles kunnen volgen en weet nu hoe ik met totaal andere producten dan ik normaal gebruik een veel mooiere make-up kan maken. Die €60 heb ik goed kunnen besteden en ik kan het iedereen aanraden. Zo’n make-up advies duurt een uur.”

Marte:

“Mijn favoriet van de maand is Etos Skin Oil. Helaas is de tijd aangekomen dat voor mij huidstriemen op mijn buik zichtbaar worden. Tijdens de pubertijd heb ik ze wel op benen gekregen, maar daar maakte (en nog steeds) ik me niet zo druk over. Nu m’n buik dikker en breder begint te worden door mijn zwangerschap wil ik m’n huid toch goed behandelen en eventuele schade beperken. Ik heb zelf gekozen voor het Etos eigen merk, omdat ik wilde zien of het voor mij baat had, voordat ik de duurder variant Bio-Oil zou gaan proberen. (lees ook het uitgebreide stukje van Sabine hier). Voor de €7 die het kleine flesje van 75ml kost, vind ik het een geweldig product. Het ruikt heerlijk naar rozemarijn en lavendel, ook zitten er bestanddelen als vitamine E, calendula en  kamille in om de huid te beschermen. Ik gebruik het zeker eenmaal daags, vaak tweemaal maar ik houd me niet vast aan het regiem. Zelf heb ik het idee dat de kleur en de dikte van de huidstriemen minder wordt en de huid lekker verzacht word. Of het echt baat heeft gehad, zal de toekomst leren, ik moet nog 5 maanden doorsmeren en zal dat zeker de hele tijd doen. Voor nu is het opgenomen in m’n dagelijkse verzorging.”

Harriet:

“De nieuwe Sparkle Eye Shadow van Bobbi Brown, in de kleur Silver Mica, is echt heel fijn: je kunt het over elke oogschaduw heen gebruiken. Het geeft een subtiele glans met een subtiel glittertje. Een heel feestelijk effect, zonder overdone te zijn. Als je de schaduw nat maakt kun je het effect versterken (bijvoorbeeld donkerder maken of juist meer glitter). Ik vind de oogschaduw zo leuk dat ik zeker nog een kleurtje ga scoren; er zijn nog eens vijf andere kleurtinten verkrijgbaar. En je kunt ze nog steeds in de losse doosjes vastklikken. Prijs is €31 per stuk.”

Anja:

“Krullen? Mensen die ze niet hebben, willen ze. Zij die ze hebben, willen ze vaak niet. In principe hoef je er qua kapsel niet veel aan te doen. Wassen, wat krullenmouse erin, diffuser om het licht te drogen en vervolgens een klein beetje olie of ander glansproduct en klaar ben je. De dag na je wasbeurt word je wakker, soort platte krul die je, door met wat vochtige handen erdoorheen te woelen, weer wat op kunt “piepen”. Dag daarna? Ramp! Dan maar weer wassen maar dat is voor krulhaar, dit is vaak droger, niet de juiste aanpak. Op BeautyJournaal viel te lezen dat Toni én vergeet Guy niet, genomineerd waren voor de Beauty Astir Award en uiteindelijk de tweede plaats hebben behaald. Bij Babs dit product uitgeprobeerd en omdat ik al een aantal leuke recensies had gelezen, ben ik met spoed, voor je het weet is zo’n artikel uitverkocht, naar de Etos afgereisd. Nu, het is een fijn  product. Ik spray het in mijn droge haar aan de wortelaanzet, pluk voor pluk een pufje. Daarna woel ik met mijn handen de krullen weer los en het resultaat is weer een vrolijke krullenbos. Wel voelt je haar na gebruik aan alsof je zo van het strand of uit de zee komt. Het wordt stugger, lijkt ietwat plakkerig. De dag daarna kun je het met wat vochtige handen weer oppiepen of gewoon weer lekker wassen. Ondanks dat er een hoop parabenen inzitten, ik tel vijf soorten, en een boel andere ‘irriterende’ stoffen, heb ik er geen jeuk op gekregen. Een sprayflacon van 200 ml kost €12,99.”

Sabine:

“Mijn favoriet van deze maand telt niet één, maar twee producten omdat ze samen zo goed werken. Voor het eerst in mijn leven heb ik beautyproducten ontdekt, waar ik afkickverschijnselen van kreeg. Na het bezoek aan Medik8 eind 2011, kreeg ik een drietal producten mee om te testen. Mijn absolute favorieten waren het Medik8 Hydr8 B5 skin hydration serum en de Hydr8 day Anti-ageing Pro-collagen Hydrator. Fantastische producten waar mijn huid rustig en gehydrateerd van werden. Helaas waren in januari beide producten op. Wegens tijdgebrek, heb ik geen vervanging kunnen regelen, tot begin februari. Mijn huid begon te trekken en er verschenen prompt weer droogte rimpels. Met de vorst en de verwarming op hoge temperatuur, was mijn huid binnen no-time weer compleet uitgedroogd! Ik miste oprecht het serum en de Hydr8 day hydrator. Blijkbaar had ik er al een paar dagen over gemopperd en heeft mijn vriend, het serum en de Hydr8 Day XD ( voor extra droge huid) gehaald. Wat een lieve verrassing! Het serum is nog steeds even fijn, als een maand geleden. Maar de Hydr8 Day XD is zelfs fijner dan de Hydr8 B5 day hydrator. Hij is net even vettiger, waardoor je direct een verzorgd huid gevoel krijgt. Verder ervaar ik dezelfde positieve eigenschappen als de Hydra8 B5 Day Hydrator. Een ding is zeker. Een blijvend onderdeel van de dagelijkse beauty routine is het merk Medik8 en dan met name de Hydr8-lijn.”

Babs:

“Bij toeval kreeg ik dit product in handen via een vriendin. Zij had het besteld, vanwege dit artikel in het merkendossier op Beautyjournaal. Het was ( nog) niet door ons getest, en in het merkendossier staat wat de fabrikant aan persinformatie meegeeft, dus daar moet je altijd rekening mee houden en zoals altijd vermeld wordt: Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie. Zij kocht het vanwege de claim: ‘Geeft direct een vullend en voller effect (binnen een uur na aanbrengen)’ en ‘dit nieuwe wonderbaarlijke product van NuBo is een zijdezachte balsem, toont zich als een onzichtbaar laagje welke rimpels opvult, fijne lijntjes en imperfecties glad trekt en helpt de huidskleur te egaliseren’. Hier was ik ook heel benieuwd naar, maar een direct een vullend en voller effect, maar die heb ik helaas niet ervaren. Weliswaar had zij mij de meest donkere versie gegeven (tan), maar dat mag niet afdoen aan de claim die Nubo doet. Waarom is het dan toch wel een favoriet van mij geworden? Omdat het een zijdezacht serum is die ik momenteel als basis gebruik onder mijn foundation en mijn huid toch een heel mooie matte, poederige finish geeft. Hij versmelt echt met mijn huid, egaliseert (niet qua teint, maar geeft dat heerlijke gladde gevoel) en ruikt zalig. En dat maakt hem zo fijn. Jammer dat hij toch best aan de prijs is, €25 euro voor 10 ml. Maar wel zuinig in gebruik. Binnenkort hebben we een workshop bij Nubo, en zal dan meer informatie over deze producten te krijgen. Keep you posted…”

Rona:

“Mijn product van de maand is deze keer, met volle overtuiging, HandIntense van Swisscare+. Nadat de ooggel van dit merk me goed bevallen was, besloot ik de handcrème eens te testen. De handcrème zit in een luxe ogende, goudkleurige tube met flipdop. Op de tube staat: ‘Anti-aging hand cream. Rejuvenates the skin for soft and youthful looking hands. Nourishing and hydrating. Improves firmness and elasticity. Reduces the visibility of pigmented spots and hyper pigmentation‘. Het bevat o.a. een hoge dosis vitamine C als antioxidant en bescherming tegen de gevolgen van UV straling en als collageenbooster. Verder o.a. Aloë Vera, Hexanoyl Dipeptide-3 (meer over peptides) en lecithine.

Vanaf de eerste keer dat ik de crème gebruik, ben ik er helemaal weg van. De crème is zo aangenaam verzorgend dat ik het liefst mijn hele lichaam ermee in zou smeren. Helaas is het daar iets te prijzig voor. Ik heb lang moeten denken over de geur (het bevat parfum). Maar ineens wist ik het: het ruikt naar lychees (waarschijnlijk ruik ik dus de kruisbes, een tikje fruitig maar absoluut niet zoet, een heerlijk aparte geur). Ik gebruik het ’s avonds voordat ik ga slapen. Het trekt snel in, er blijft absoluut geen vettig laagje achter. Ieder avond weer geniet ik ervan omdat het zo verzorgend voelt en zichtbaar resultaat geeft. Mijn handen zien er echt beter uit. Ik ben inmiddels aan mijn tweede tube bezig. 100 ml  kost € 25,99 (maar online heb ik hem ook al voor € 19,95 gezien).”

Lees ook:

 

Lees ook