Clarins HydraQuench lipbalm niet aan te slepen na de Oscars

02:56 - 01:46
luistertijd 02:56 - leestijd 01:46

Ja, die Oscars, afgelopen week. Ik heb ze niet gezien hoor, wel de verhalen erover gelezen en de foto’s bekeken, nadien. Het blijft voor mij een beetje ver van mijn bed show en een hoop opgeprikt gedoe. Hoewel een itempje over rode loper beauty op BeautyJournaal het dan wel weer goed doet. Onze lezers hebben er wel interesse in.

Daarom zal ik jullie nog even verblijden met een gek nieuwtje, dat ik eigenlijk geen nieuws vind, maar omdat het een rollercoaster aan shophysterie veroorzaakte, is het toch weer nieuws.

Een beeldschone dame, genaamd Lupita (ja, vergeef me, ik weet werkelijk niet wie dat is, maar ze schijnt beroemd te zijn), leverde tijdens een bedelronde van de Amerikaanse talkshow host Ellen Degeneres (klinkt voor mij zoveel als Bubbles Devere…uit Little Britain…) voor fooi aan een pizzaman die hapjes had verzorgd die avond (zal ook wel een Amerikaanse grap zijn die ik werkelijk niet begrijp, maar goed, mijn mening doet er eigenlijk niet zo toe, bij dit nieuwtje),….en nou komt het: een lippommade in. Geen geld, maar een cosmeticaproduct! En Ellen vond dat dolkomisch, en heel veel vrouwen vonden dat dolkomisch en werden ter stond vreselijk opgewonden.

Want welke lippommade gebruikte deze Lupita dan wel? Juist ja, Clarins. Zo’n sexy merk uit dat Verre Europa (ja, alles wat uit Europa komt vinden Amerikanen opwindend), en het arme product heet HydraQuench Lipbalm.

Hmmm…HydraQuench, hadden wij daar ook niet wat over van de week? Oh ja, een review van onze Maxim. Een gezichtsemulsie voor de gecombineerde huid, die helaas zijn goedkeuring niet kon wegdragen.

Maar dat veroorzaakte geen rel, welnee, het is onze Maxim maar, maar die dame Lupita heeft de verkopen van de hydraterende lipbalm in Amerika tot grote hoogten doen stijgen. Clarins deed van opwinding een persbericht uitgaan met de mededeling dat er extra balms in het Verre Europa besteld waren om maar aan de vraag te kunnen voldoen. Complete bestorming.

En wij maar denken dat hetgeen celebs roepen er niet meer toe doet. Het niet geloofwaardig is, ze alles roepen voor geld. Zou er dan in dit geval een deal zijn gemaakt met Clarins? Zoals nu gezegd wordt van die ogenschijnlijk spontane groepsselfie, met een naderhand bleek nieuw mobiel modelletje van eh…was het Samsung?

Dunno, don’t care. Maar mocht je interesse hebben: je shopt dat fijne lipverzorgertje in de trendy babyblauwe verpakking hier online voor nog geen tientje. En over babyblauw gesproken, het pastte natuurlijk perfect bij haar schitterende babyblauw avondjurk.

 

Oh, kwijl, haar prachtige jurk past ook wel weer heel erg goed bij dat ene babyblauwe nagellakje van Dior waarover wij vandaag niet uitgesproken raken. Nee echt…

Lees ook