Van Givenchy, Catrice en Dior

01:04 - 00:38
luistertijd 01:04 - leestijd 00:38

Prachtige pasteltinten als babyblauw, koraal en koelroze. Voor op je (teen)nagels om je voorjaar-zomerlook helemaal af te maken. Naast de high end merken als Givenchy en Dior pakt Catrice het budgetproof aan met een koraalkleurige lak met een lichte shimmer. Die matcht perfect bij de look die we bij Preen zagen (zie rechterbeeld).

Shop the look!

1. Le Vernis Givenchy Rose Addiction nr.16 uit de OverRose collectie met een intense felroze kleur. Shop Givenchy hier online.
2. Catrice Celtica C03 Love, Peach and Harmony uit de Celtica collectie inclusief extra breed kwastje. Ook verkrijgbaar in de kleuren C01 Paralilac (paars), C02 Pinkadoxa (roze) en C04 LOVEnder (zilver). Shop hier de leukste babyblauwe nagellakken.
3. Rouge Dior Vernis 204 Porcelaine uit de Dior Trianon collectie. De lak is geïnspireerd op porselein en aardewerk uit de 17e eeuw en is ook verkrijgbaar in de kleuren 187 Perlé (porselein roze), 457 Bouquet (zacht perzikroze) en 777 Bloom (fuchsia). Shop hier met flinke korting.

Toegift: nog meer mooie cool blue babypastels!

Lees ook