Dag- en nachtcreme ineen tegen donkere kringen – het werkt een beetje

04:33 - 02:43
luistertijd 04:33 - leestijd 02:43

Tessa test GoodSkin Labs Circleplex-2

GoodSkin Labs Circleplex-2

‘De donkere kringen specialist voor de ogen – een crème die je donkere kringen overdag en ’s nachts laat verdwijnen.’

Ik ben benieuwd. Uit onderzoek van GoodSkin Labs blijkt dat 91% van de proefpersonen een opmerkelijke verbetering in het verschijnen van donkere kringen vertoonde en 87% van de proefpersonen vertoonde na 4 weken een opmerkelijke vermindering in het verschijnen van lijntjes en rimpels.

Gelukkig heb ik niet zo vaak last van donkere kringen maar als ik een paar nachten minder heb geslapen, zitten ze er toch daadwerkelijk. Ik wist niet dat er speciale producten waren om je kringen te laten verdwijnen dus ik ben erg blij met deze test. Zelf heb ik het idee dat genoeg nachtrust mijn kringen ook wel laat verdwijnen, maar als er een hulpmiddel is dat het snel aanpakt, kan ik dat natuurlijk niet laten liggen.

Verpakking

De verpakking heeft veel weg van een bewaardoosje voor je lenzen alleen dan groter uitgevallen. De dag- en nachtcrème hebben ieder een eigen kleur; voor de dag het witte dekseltje en voor de nacht het blauwe dekseltje. Er staat ook met een sticker aangegeven welke crème voor de dag en welke voor de nacht is. Duidelijk aangegeven dus.

Claims

Dit krachtige 24-uur herstelsysteem maakt gebruik van de nieuwste technologie waarmee donkere kringen na verloop verminderen en lichter worden. De kleurcorrigerende dagcrème camoufleert onmiddellijk donkere kringen, hydrateert en zorgt voor een frisse oogopslag terwijl de uiterst kwalitatieve nachtcrème de look van donkere kringen na verloop van tijd dramatisch vermindert. Het is verder parfumvrij.

Claims van de kleurcorrigerende dagcrème:

Claims van de nachtcrème:

Ingrediënten van de kleurcorrigerende dagcrème:

Ingrediënten van de nachtcrème:

Het gebruik

Het aanbrengen van de dagcrème ging makkelijk, want de crème is zacht. De crème trekt snel in. Het aanbrengen van de nachtcrème vond ik wat moeilijker gaan, want het is een stevige crème die lastig op je vinger te krijgen is.

Als ik de crème aanbreng, voelt het lekker fris aan. Deze crème trekt ook snel in. Ik ben geen vaste gebruiker van oogcremes.

tessaTessa concludeert:

Mijn donkere kringen zijn inderdaad verminderd. De huid rondom mijn ogen lijkt zachter, frisser, minder droog en droogtelijntjes vallen minder op. De variant voor overdag hydrateert lichtjes, verfrist en camoufleert donkere kringen met een lichte dekking terwijl de variant voor ‘s nachts rijker is van textuur.

Ik vind de prijs wel aan de hoge kant. Maar je doet er wel lang mee. Ben je een liefhebber van oogcremes en heb je last van donkere kringen en droogte, dan is het wel de moeite waard om te proberen. Je moet het dan wel consequent gebruiken omdat een aantal werkzame stoffen langere tijd nodig hebben om in te werken tegen het zichtbaar zijn van je blauwe kringen. De optische illusie van camouflage is een instant effect. Daarvoor kun je natuurlijk ook een camouflage product gebruiken.

Lees ook