Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Bulgari, MEXX, Van Cleef & Arpels..

03:52 - 02:19
luistertijd 03:52 - leestijd 02:19

1. Van Cleef & Arpels Reve

Wat zegt Van Cleef & Arpels er zelf over: een verbazingwekkend, betoverend en mysterieus parfum.
Parfumeurs: Emilie Coppermann, Nathalie Feisthauer, Evelyne Boulanger
Waar ruikt het naar: bloemig, muskusachtig en fruitig met hartnoten van levendige, honingzoete osmanthus gecombineerd met lelie. De topnoten bevatten peer en oranjebloesem voor een fruitige, frisse geur gevolgd door sandelhout voor een houtachtige, poederige geur gevolgd door  amber voor een sensuele finish. We love…..osmanthus! Kijk nog maar eens naar onze reportage.

SHOP dit parfum hier online.

2. Roberto Cavalli Nero Assoluto

Wat zegt Roberto Cavalli er zelf over: een elegante en verfijnde geur voor vrouwen die niet bang zijn om op te vallen.
Parfumeur: Louise Turner.
Waar ruikt het naar: een fruitige, houtachtige geur met vanille. Met zoete orchidee in de topnoot gevolgd door een warme geur van donkere vanille (hartnoot) en kostbare houtsoorten als ebbenhout (basis) die het parfum een krachtige geur geven.
Verkrijgbaar in: eau de parfum in 30, 50 en 75 ml, douchegel en bodylotion.

SHOP de geur hier online.

3. Marc Jacobs Daisy Hot Pink limited edition

Wat zegt Marc Jacobs er zelf over: een zonnige, frisse en vrouwelijke geur.
Parfumeur: Alberto MorrilasWaar ruikt het naar: het parfum bevat dezelfde geurnoten als Daisy eau de toilette. Deze limited edition versie is een parfum en maakt de concentratie van geurnoten intenser dan zijn voorganger. Het bevat een frisse topnoot van wilde aardbei, hartnoten van viooltjes, gardenia en jasmijn met basisnoten van witte houtsoorten, berken- en cederhout die het parfum een rijke, krachtige en sensuele geur geven.
Verkrijgbaar in: eau de parfum in 100 ml.

SHOP dit parfum hier online.

4. Bulgari Omnia Crystalline

Wat zegt Bulgari er zelf over: een sprankelende geur die geïnspireerd is op de zuiverheid van kristal: transparant, glinsterend, delicaat, stralend en puur.
Parfumeur: Albert Morillas
Waar ruikt het naar: de topnoot bevat mandarijn (citrusachtig, fris en lichtfruitig) en lotusbloem voor een elegante en verfijnde geur gevolgd door Iris Concrete (bloemig, poederig, houtachtig) en Heliotroop die het hart een amandelachtige en vanille geur geven. De basis bevat wit sandelhout, Benzoe uit Siam, amber- en balsamachtig en musk.
Verkrijgbaar in: eau de parfum 40 en 65ml, eau de toilette 25, 40 en 65ml, een bodylotion en bad & douchegel.

SHOP dit parfum hier online.

5. Dolce & Gabbana Intense

Wat zegt Dolce & Gabbana er zelf over: Intense is een krachtige samensmelting van verfijnde en super verleidelijke contrasten. De weelderige bloemengeur zet al je zintuigen op scherp terwijl uitdagende noten van tedere witte bloemen lang vergeten herinneringen oproepen en een diep gevoel van passie aanwakkeren.
Parfumeur: niet bekend
Waar ruikt het naar: de geur opent subtiel met neroli en groene mandarijn gevolgd door crèmeachtige oranjebloesem en rijke, krachtige tuberoos. De basis bevat het warme, harsachtige sandelhout, sensuele muskusnoten en crèmeachtige marshmallows.

SHOP dit parfum hier online.

6. MEXX Energizing Woman

Wat zegt MEXX er zelf over: geeft je een energieboost en maakt je vrolijk, optimistisch en dynamisch en geeft je verder het gevoel van vrijheid en levendigheid.
Parfumeur: niet bekend
Waar ruikt het naar: het parfum bevat topnoten van sappige sinaasappel, knapperige appel en weelderige watermeloen wat het gevoel geeft van een frisse zomerochtend. Een vleugje roze guave en framboos zorgen voor een exotische touch met als contrast frisse rozenblaadjes. De basis bevat witte en amberachtige houtsoorten met kalmerende muskusnoten die een warme deken over je leggen.
Verkrijgbaar in: eau de toilette 15, 30 en 50ml, een douchegel, bodylotion en deodorant.

SHOP dit parfum hier online.

Meer over parfumbegrippen en geurstoffen vind je in het BeautyJournaal parfumwoordenboek.

Lees ook