Gezicht Grove porien Make-up Rimpels en slapte Teint Vette huid

Gerti test Garnier 5 sec Perfect Blur

Gerti
Geschreven door Gerti

Verdoezelt o.a rimpels, vlekjes en ongewenste glans. Wat een topper!

garnier2Instant mooi makers: hoewel ik van nature een scepticus ben, fascineren ze me enorm. Ik heb al eens Athena 7 Minute Lift getest en Rodial Snake Serum, beide voor een direct glad en strak gezicht.

Athena maakte zijn belofte naar, maar je moest je gezicht niet bewegen want anders veranderde je huid in craquelé met nog meer zichtbare rimpels als gevolg. Nu testte ik voor deze review Garnier 5sec Perfect Blur.

De claim

5sec Perfect Blur maakt de huid glad en weerkaatst het licht dat op de huid valt waardoor verouderingstekenen gemaskeerd worden. In 5 seconden worden rimpels, poriën, imperfecties en glans vervaagd. Ik zie de reclame vaak op tv, het lijkt alsof er een filter over het gezicht gelegd wordt.

De claim is helder. Er wordt gerept over een optisch effect en er wordt niet beweerd dat rimpels verdwijnen. 5sec Perfect Blur is dan ook geen anti-rimpel crème.

De ingrediënten

De crème bevat vooral siliconen en silica. Siliconen zorgen voor het gladmakende en matterende effect. Silica weerkaatst licht en heeft daarmee een optisch effect. De crème is ongeparfumeerd.

Het gebruik

Je gebruikt 5sec Perfect Blur na je dagcrème. De crème is zacht roze van kleur en heeft een mousse-achtige, niet gladde structuur. Na een paar dagen kwam de crème er in twee componenten uit, een waterachtige en een crème-achtige substantie. Door de tube te kneden voorkom je dit. De tube heeft een smalle opening en laat zich makkelijk doseren. Je hebt maar weinig nodig voor je hele gezicht en loopt niet het risico dat je te veel uit de tube knijpt.

Het effect

I’m amazed! Het werkt! De crème heeft een onmiddellijk matterend effect. Na een crème met SPF glimt mijn gezicht vrijwel altijd. Nee, geen gezonde glans, echt hoogglans. Met 5sec Perfect Blur zijn glans en glim direct verdwenen.

Deze crème legt een soort waasje op mijn huid waardoor rimpels en poriën minder zichtbaar zijn. Het lijkt zelfs alsof mijn teint helderder wordt. Bijzonder.

Dit massmarket product kan zich meten met de luxe Sisley instant perfect primer, die zowel Babs als ik een keer getest hebben.

Gerti test Garnier 5sec Perfect BlurGerti concludeert:

5sec Perfect Blur is een geweldig betaalbaar product dat zijn claims waarmaakt. Het beste resultaat krijg ik als ik na deze crème niets of alleen wat poeder gebruik. Als de crème als primer gebruik, voel ik mijn foundation iets meer zitten maar de houdbaarheid van de foundation blijft goed. Een aanrader!

SHOP dit geweldige product voor een klein prijsje hier online.

Over deze schrijver

Gerti

Gerti

Gerti beschouwt haar huid als gecombineerd, met weinig rimpels maar wel met beginnende verslapping. Ze is dol op verzorgingsproducten met absoluut bewezen werkzame stoffen. Ze is beretrouw aan haar vitamineserum van SkinCeuticals.

Ze heeft meer dan 400 flesjes nagellak! Ze geeft het toe: ze is een addict. Ze zou zich het liefst elke dag willen laten verleiden door de luxe uitstraling van chique cosmeticamerken met hun mooie potjes en poetische claims, alleen….ze kan het niet.

20 reacties

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.