Met extract van grapefruit die bacteriën te lijf gaat...

01:18 - 00:47
luistertijd 01:18 - leestijd 00:47

Cowshed_Anti-bacterial Hand Gel_group @ COSMANIAHandgels zijn ideaal om op weg je handen gemakkelijk bacterievrij te maken, maar nadeel is dat de alcohol in zo’n handgel je handen flink kan uitdrogen. Zeker als je de gel meerdere malen per dag gebruikt. De natuurlijke antibacteriële gel van Cowshed bevat geen alcohol zodat je huid, nagels en nagelriemen niet uitdrogen.Daarnaast rekenen ze af met bacterien zodat je handen weer schoon en fris aanvoelen.

Cow Pat & Cow Slip

De gels komen in twee varianten: Cow Pat (extra verfrissend met lavendel en grapefruit) en Cow Slip (extra verkoelend met pepermunt en zoete sinaasappel, kalmeert de huid ook door aloë vera) die beide vrij zijn van parabenen, petrochemicaliën en sulfaten.

De handgels zijn verkrijgbaar voor €9 (50ml) bij COSMANIA (in de webshop en in de winkel aan de Herenstraat 19 in Amsterdam).

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Meld je via deze link aan voor de COSMANIA nieuwsbrief.

Dit schreef BeautyJournaal zelf over Cosmania:

Lees ook