Inclusief een lipstick, oogschaduwpalet en een CC cream…

01:47 - 01:04
luistertijd 01:47 - leestijd 01:04

Nieuw in de make-upcollectie van Jane Iredale (lees hier alles over de ontmoeting die Monique eerder dit jaar had met de queen of mineral make-up) zijn de PureMoist lipstick, het Bright Future oogschaduwpalet en de Dream Tint CC Cream. Drie nieuwe producten binnen haar minerale make-upcollectie.

1. Dream Tint CC Cream

Egaliseert, hydrateert en verzacht je teint en werkt anti-irriterend. Verdere claims: geeft de huid een gezonde gloed, vervaagt fijne lijntjes en poriën zichtbaar en beschermt tegen UVA en UVB (SPF15). De CC cream is verkrijgbaar in vijf tinten van Light tot Medium Dark en in drie kleurcorrigerende varianten: Peach (egaliseert pigmentatie), Lilac (verheldert vale teint) en Warm Bronze (verlevendigt een doffe huid). De CC cream is te koop voor €39,80.

2. PureMoist lipstick

Een voedende lipstick met natuurlijke oliën als sinaasappelschilwas, avocado en zonnebloemolie. Vitamine A, C en koffieboonextract beschermen daarnaast de gevoelige lipzone terwijl granaatappel- en zwarte bes voor een heerlijk smaakje zorgen. De PureMoist lipstick is verkrijgbaar in 32 kleuren en kost €23.

3. Bright Future oogschaduwpalet

Dit oogschaduwpalet bestaat uit vijf kleuren en is gemaakt om de zesjarige samenwerking van Jane met het Living Beyond Breast Cancer te vieren. Het palet komt met een glanzend Swarovski hangertje waarvan 100% van de opbrengst naar het goede doel gaat. Te koop voor €23.

Bijk alle nieuwe lipmake-uptrends in INSPIRE 4 en win make-upworkshops van MAC, Bobbi Brown en Make-up Studio! Klik op de onderstaande foto:

 Lees ook:

Lees ook