Dior, Guerlain, ck one, Bobbi Brown, Givenchy…

03:24 - 02:02
luistertijd 03:24 - leestijd 02:02

Dit seizoen worden we weer overspoeld met kleurrijke lipsticks in de meest verleidelijke tinten. Daar krijgen we spontaan de zomer van in de bol!

1. Givenchy – Couture Logo lipstick, €33,50

Lipstick Couture Logo is verkrijgbaar in twaalf verschillende tinten (in het buitenland worden er 17 tinten uitgebracht) en belooft een mooie, fluweelachtige finish te geven. De lipstick bevat bijenwas die de huid extra hydrateert. De verpakking oogt chique zoals we van het merk gewend zijn; metaal met zwart leder. De kleuren variëren van natuurlijke en roze tinten tot aan vurig karmijnrood. Voor elk wat wils dus. De lipsticks ruiken ook nog eens heerlijk: Le Rouge Givenchy bevat een sensueel parfum ontwikkeld door Francois Demachy, bedenker van geurcreaties, in samenwerking met Nicolas Degenne. Leuk om te weten: Mariacarla Boscono (muze van Riccardo Tisci) is het gezicht van Le Rouge Givenchy.

De claims:

2. ck one – Shine Lipstick, €18

ck one komt met een 3-in-1 product: Shine Lipstick, een lipstick, lipgloss en lipbalm in één verkrijgbaar in twaalf verschillende tinten. De stick belooft een ‘oogverblindende’ glans, een glossy finish en een vochtregulerende formule die de lippen hydrateert en heerlijk zacht maakt.

De claims:

3. Bobbi Brown – Sheer Lip Color

Volgens Bobbi Brown moet een lipstick snel en eenvoudig aan te brengen zijn. De nieuwste Sheer Lip Color belooft je lippen een prachtige kleur te geven zonder dat je er ook maar een spiegel voor nodig hebt. Verkrijgbaar in 14 tinten als Cherry Pink, Peachy, Rosy en Hot Raspberry.

De claims:

4. Guerlain – Gloss d’Enfer €26,50

Deze lipgloss geeft een knipoog naar de sixties (denk ‘Mad Men’!) met model Natalia Vodianova als het gezicht. Verkrijgbaar in 20 verleidelijke kleuren als Red Pow, Bubble Gum, Candy Strip en Brun Buzz.

De claims:

5. Dior – Dior Addict Gloss €29,50

Dior komt met 24 zomerse kleurtjes voor op de lippen die een extreme glans beloven dankzij het zogenaamde Mirror Shine Complex. Hierbij ‘controleren gepolariseerde kristallijne microbolletjes de lichtweerkaatsing door zich onder een laag van mini-spiegelplaatjes te schikken’, zo meldt het persbericht. Daar gaan ze dus lekker van glanzen!

De claims:

Lees ook:

Lees ook