Dermolin introduceert een zachte parfumvrije douchefoam.

02:07 - 01:16
luistertijd 02:07 - leestijd 01:16

De volle douchefoam van Dermolin is een heerlijke verwennerij onder de waterstralen. De heldere gel die uit de flacon komt, verandert op je huid in een romige schuimsensatie. Na het afspoelen voelt je huid heerlijk schoon en zacht aan.

De foam is een fijne uitbreiding in het assortiment van Dermolin, dat net als de andere producten geen conserveringsmiddelen, zeep, parfum of parabenen bevat. Zo stap je zorgeloos onder de douche.Dermolin douchefoam  (aerosol, 200ml) is verkrijgbaar bij drogist, reformwinkel, apotheek en natuurlijk online. Adviesprijs:  € 8,95.

Dermolin: zorgeloos & betrouwbaar

De complete verzorgingslijn van Dermolin is lief voor je huid. Dermolin is namelijk vernieuwd: de formules zijn nog beter en de verpakkingen hebben een nieuwe, stijlvolle look gekregen. De producten bevatten alleen maar bestanddelen die zacht zijn voor je huid. Dermolin vindt namelijk dat iedereen zich mag verwennen en zorgeloos moet kunnen genieten. Naast de douchefoam heeft Dermolin ook bad & douchegel, doucheolie, bodycrème, bodymilk, herstellende crème, shampoo, anti-roos shampoo, crèmespoeling, facewash, dagcrème, nachtcrème, handcrème, anti-transpirant deodorantspray, deodorant crème, deodorant roller en washgel & wastablet.

Lief voor je huid

Dermolin® is geschikt voor de gevoelige huid en voor iedereen die bewust kiest voor een verantwoorde huidverzorging. En dus lief voor zijn huid wil zijn. Jarenlange expertise en zorg van onze dermatologen hebben een productlijn opgeleverd voor de huid van je hele lichaam. Producten die je natuurlijk dagelijks kunt gebruiken. Rijke en romige emulsies zonder conserveringen, parfum, zeep en parabenen die geen concessies doen aan je huidgevoel.

Lees ook:

Koop jouw Dermolin producten via BeautyJournaal kortingscode met 20% korting!

Klik op de foto en ga direct naar de webshop van Dermolin – vergeet niet de kortingscode in te vullen: BTJRNL20. Je kunt ook hier naar de shop gaan.

 

(dit is een commerciële boodschap)

Lees ook