Heerlijk verzachtend, zonder parfum!

02:18 - 01:22
luistertijd 02:18 - leestijd 01:22

Dermolin introduceert een rijke doucheolie, maar dan wel zonder parfum. En dat is uniek. De olie maakt douchen nog fijner, ook als je een gevoelige huid hebt. Dankzij de huidvriendelijke bestanddelen en de parfumvrije formule is de olie heel lief voor je huid. Dermolin begrijpt en respecteert je lichaam als geen ander en zorgt ervoor dat iedereen zorgeloos onder de douche springt!

Doucheolie voor een zachte huid

De rijke doucheolie van Dermolin reinigt op milde wijze en vult de huideigen lipiden aan. Die lipiden spelen een belangrijke rol bij de vochtbalans van de huid. De olie bestaat onder andere uit natuurlijke soja olie. Dit geeft een langdurige verzorging en beschermt tegen uitdrogen. Het resultaat: een soepele en zachte huid waar je de hele dag plezier van hebt.

Dermolin doucheolie  (flacon, 200ml) is verkrijgbaar bij drogist, reformwinkel, apotheek en online. Adviesprijs:  € 8,95.

Dermolin: zorgeloos & betrouwbaar

De complete verzorgingslijn van Dermolin is nu nog liever voor je huid. Dermolin is namelijk vernieuwd: de formules zijn nog beter en de verpakkingen hebben een nieuwe, stijlvolle look gekregen. De producten bevatten alleen maar bestanddelen die zacht zijn voor je huid. Dermolin vindt namelijk dat iedereen zich mag verwennen en zorgeloos moet kunnen genieten. Naast de doucheolie heeft Dermolin ook bad & douchegel, douchefoam, bodycrème, bodymilk, herstellende crème, shampoo, anti-roos shampoo, crèmespoeling, facewash, dagcrème, nachtcrème, handcrème, anti-transpirant deodorantspray, deodorant crème, deodorant roller en washgel & wastablet.

Lief voor je huid

Dermolin® is geschikt voor de gevoelige huid en voor iedereen die bewust kiest voor een verantwoorde huidverzorging. En dus lief voor zijn huid wil zijn. Jarenlange expertise en zorg van onze dermatologen hebben een productlijn opgeleverd voor de huid van je hele lichaam. Producten die je natuurlijk dagelijks kunt gebruiken. Rijke en romige emulsies zonder conserveringen, parfum, zeep en parabenen die geen concessies doen aan je huidgevoel. 

Wij zijn pas blij als iedereen kan genieten van de verzorging van de huid. 

Lees ook:

(dit is een commerciële boodschap)

Lees ook