Moeilijke huid? Zorgeloos genieten kan!

02:49 - 01:41
luistertijd 02:49 - leestijd 01:41

Als je een droge of gevoelige huid hebt, zorg dan dat je extra zacht bent voor je huid. Sommige wasactieven ontvetten de huid te sterk en waardoor je huid na het reinigen trekkerig aanvoelt. Juist voor je gezicht wil je extra zorgvuldig zijn. Dan zijn de producten van Dermolin een uitkomst!

De nieuwe parfumvrije & sulfaatvrije face wash van Dermolin reinigt je gezicht zeer mild en verwent het tegelijkertijd. De facewash van Dermolin is SLES/ SLS* vrij en daarom erg geschikt voor de droge en gevoelige huid. Geen trekkerig gevoel maar een fris gereinigde mooie huid. De face wash geeft je gezicht een zachte opkikker. Je huid voelt na het reinigen heel zacht aan.

Creëer ’s ochtends of ’s avonds een momentje voor jezelf in je eigen badkamer. Maak je gezicht nat, breng een beetje face wash aan in je handpalm en maak het met water schuimend. Masseer je gezicht met het rijke schuim. Spoel je gezicht vervolgens af met lauwwarm water, dep het droog en geniet van een schoon en stralend gezicht! Verzorg je huid daarna met de dag- of nachtcrème van Dermolin voor een optimaal resultaat. Die zijn natuurlijk ook parfumvrij en hydrateren en kalmeren jouw gevoelige huid.
De facewash zit in een fijne tube van 100 ml voor een adviesprijs van € 7,50 en is verkrijgbaar bij de drogist, reformwinkel, apotheek of online.

*SLS staat voor Sodium Lauryl Sulfate in het Nederlands bekend onder de naam natriumlaurylsulfaat. Deze stof zorgt ervoor dat je huid krachtig gereinigd wordt wat resulteert in een droge en geïrriteerde huid.

SLES is Sodium Laureth Sulfate en staat bekend onder de naam Natriumlaurylethersulfaat. Deze mildere surfactant is eveneens reinigend en wordt toegepast als schuimvormer.

Dermolin: zorgeloos & betrouwbaar

De complete verzorgingslijn van Dermolin is lief voor je huid. De producten bevatten alleen maar huidvriendelijke bestanddelen die zacht zijn voor je huid. Omdat de juiste huidverzorging belangrijk is. En omdat Dermolin het belangrijk vindt dat je ook met een gevoelige huid jezelf mag verwennen en zorgeloos kan genieten. Naast de face wash heeft Dermolin ook dagcrème, nachtcrème, shampoo, anti-roos shampoo, crèmespoeling, handcrème, bad & douchegel, bodycrème, bodymilk, herstellende crème, anti-transpirant deodorantspray, deodorant crème, deodorant roller en washgel & wastablet.

Ga voor meer informatie over de producten, de stoffen in de producten, de achtergronden en voor online shopping naar de mooie, nieuwe website van Dermolin: klik hier.

WIN! Een dag-en nachtcreme + facewash in een mooi pakket uit deze compleet vernieuwde Dermolin serie! Geef je op via onze speciale pagina. Klik hier.

Lees ook