De flauwless teint

02:16 - 01:22
luistertijd 02:16 - leestijd 01:22

CC Cream van Chanel, ofwel de Correction Complete met spf 30/PA+++ (wat betekent dat er een hoog uv-a filter in zit) geeft mijn huid een prachtige flawless teint. De creme is ongelofelijk dekkend en bevat zeer veel pigment. Ik moest na het aanbrengen echt mijn handen wassen omdat alle producten die ik erna nog beetpakte afdrukken kregen van deze CC cream. Dat betekent ook dat ik mij de hele dag geen zorgen meer hoef te maken of mijn teint er nog optimaal ‘op zit’.

Vanwege de hoge dekkingsgraad (mijn huid is behoorlijk gelijkmatig zonder pigmentatieproblemen dus producten dekken bij mij al snel) vind ik het eigenlijk of meer een BB cream, of eigenlijk een gewone foundation+. De meeste anti-aging foundations bevatten namelijk ook allerlei toegevoegde verzorgende stoffen. Ik heb dit product direct over mijn Kanebo Prime Solution serum aangebracht, daarna op de echt drogere delen van mijn gezicht nog wat basiscreme van Neutral, en deze CC cream. Je voelt het wel lichtjes op je huid zitten, maar dat vind ik wel lekker. Hij geeft je teint een mooie satijnmatte uitstraling. Prachtig. Ik heb de kleur Beige Rose, dit lijkt overigens ook wel een van de weinige kleuren die hier verkocht wordt. In het Verre Oosten in de cream al een tijdje booming, daar kun je vast meer kleuren vinden. Ik vind hem echt heerlijk ruiken naar bloemen.

SHOP! Officieel kost de Chanel CC cream zestig euro, maar je shopt hem hier online voor minder geld.

Ik zou hem nog kunnen afpoederen met een nudetint tot rose blusher voor extra kleur, maar daar heb ik vandaag geen zin in. Clarins Face & Blush kan ik je hiervoor wel aanbevelen voor een natural look.

Ik combineer mijn skinlook vandaag met Chanel’s Rouge Coco 57 Mystique. Een perziktint met lekker veel pigment, voor een zachte, maar stralende uitstraling. Hij kost 31 euro.

SHOP jouw Chanel Rouge Coco lipsticks hier direct online!

Lees ook:

Lees ook