Lippen Make-up Monique schrijft Teint

Monique’s make-upje vandaag

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

The natural glow….

makeup okt 5 2013 1Toen ik vanochtend het nieuwtje over de nieuwe Chanel foundation poeder op onze site zag, werd ik toch wel nieuwsgierig. Hoe kan zo’n toch heel mat ogend poedertje glans geven en je teint laten stralen? Want echt, het ziet er niet als een gangbaar mineraal poeder uit.

We hadden hem op de redactie in de kleur beige rose liggen en aanvankelijk dat ik dat het niet de juiste kleur voor mij zou zijn. Te roze, maar eigenlijk heb ik best veel roze ondertoon in mijn huid. Ik ben gaan poederen en inderdaad, het is prachtig. Ik heb er wat foto’s van geprobeerd te maken. Ik ben helaas geen make-upblogger en beschik dus niet over de juiste aangeleerde poses, het juiste licht en de juiste spiegels. Ik doe maar wat (….). Zo kom ik er dan ook achter dat ik nog mijn make-up band om mijn hoofd heb (!). Nou ja, dat neem je maar voor lief hoor.

Wat ik gebruikt hebt: Chanel Vitalumiere compact douceur in beige rose, en om wat kleur op de wangen terug te brengen heb ik dit aangevuld met Clarins Face & Blush Powder. Op de lippen de nudetint 201 van Lookx, genaamd Little Desert.

makeup okt 5 2013

 

SHOP hier jouw Chanel teint-producten

SHOP hier jouw Clarins Face & Blush powder

SHOP hier de nude lipstick van Lookx 201

En wat was jou beauty routine vandaag?

Bekijk hier nog een promo van Lisa Elderidge over gebruik van het Chanel facepowder:

 

Meer weten over Lippen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.