Inclusief 2-in-1 twistborstel voor extra lengte en volume!

01:49 - 01:05
luistertijd 01:49 - leestijd 01:05

De nieuwste mascara van Bourjois is er niet zomaar eentje als we het merk mogen geloven. De Twist Up the Volume mascara bevat een twistborstel met een ‘vernieuwend mechanisme’ dat je wimpers verlengt en tegelijkertijd voorziet van extra veel volume. Het borsteltje kun je namelijk in twee posities gebruiken: één voor lengte en één voor volume. Bourjois claimt hiermee volle wimpers met extra veel volume.

Bij de eerste positie wordt de mascara gelijkmatig over de gehele lengte van alle wimpers verdeeld. Voor meer volume draai je het borsteltje voor de tweede positie die de meest kleine wimpers van mascara voorziet. Geniaal!

Verdere claims:

De Twist Up the Volume mascara is verkrijgbaar in de kleur Intens Zwart. Testpanellid Yvonne gaat hem binnenkort testen dus houd BeautyJournaal in de gaten voor de review.

En even een rondje langs de make-upbloggers leert ons dat het inderdaad werkt, maar dat de volumekant wel klonterige wimpers geeft. Dat moet je dus wel mooi vinden.

Bestel hier Bourjois mascara’s:

[bestelbutton url=”http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=21361&url=http%3A//www.bol.com/nl/s/mooi-gezond/zoekresultaten/Ntt/bourjois%2520mascara/sc/bph_all/N/12410/index.html%3F_requestid%3D284970&f=TXL&name=bourjois%20mascara”]

Lees ook:

Lees ook