Minerale oogschaduw werkt anders dan de klassieke oogschaduw. Bestaande uit pure mineralen, Vitamine A en E, én doordat er geen stoffen inzitten als talk, zetmeel en synthetische parfum (vaak een belangrijke oorzaak van allergieontwikkelingen), is deze oogschaduw ook geschikt voor zeer gevoelige ogen. In tegenstelling tot wat vaak over losse oogschaduws gezegd wordt, knoeit deze […]

02:34 - 01:32
luistertijd 02:34 - leestijd 01:32

Minerale oogschaduw werkt anders dan de klassieke oogschaduw. Bestaande uit pure mineralen, Vitamine A en E, én doordat er geen stoffen inzitten als talk, zetmeel en synthetische parfum (vaak een belangrijke oorzaak van allergieontwikkelingen), is deze oogschaduw ook geschikt voor zeer gevoelige ogen.

In tegenstelling tot wat vaak over losse oogschaduws gezegd wordt, knoeit deze oogschaduw niet doordat het zo fijn van structuur is en je heel handig en zuinig vanuit het dekseltje kunt werken. Doordat het op basis van mineralen is, is deze oogschaduw waterafstotend en kun je heel mooi shaden doordat mineralen zich vermengen met de huid.

Mineralogie heeft het perfecte palet ‘go to’ kleuren aangevuld met de meest populaire trendy kleuren. De Matte Loose Mineral Eye Shadows van Mineralogie geven de oogleden diepte en een opvallende oogopslag en kunnen zelfs perfect toegepast worden als eye liner! De natuurlijke matte shadows  zijn prima te mengen zodat je zachte uitstraling van overdag makkelijk is aan te passen naar de glamour van een avondje uit.

Creëer sfeer, accentueer je outfit of show je persoonlijkheid met de Shimmer Loose Mineral Eye Shadows. Smaakvolle kleuren voor het aanbrengen van schitterende highlights en het accentueren van je wimperlijn. Laat je fantasie de vrije loop!

Matte of Shimmer

De Mineral loose eyeshadows van Mineralogie hebben een hoge pigmentatie en zijn zeer fijn en makkelijk om aan te brengen met de Mineralogie Shadow brush. Voor een intense look breng je hem nat aan, waardoor de oogschaduw gedurende de hele dag onberispelijk blijft zitten of trek je met de  natgemaakte Angle Shading brush een heel mooi strak lijntje. Met vooral de Emerald (petrolkleur), Nightlife, Midnight en Blue Slate kun je je oogcontouren perfect accentueren. Try it yourself!

Kleurcombinatie tips

Paarstinten maken een echte eyecatcher van je ogen. Heb je bruine, bruin/groene ogen dan is de Nightlife en/of Lavender Splash, gecombineerd met de Opal Shimmer de perfecte combinatie. Combineer in ieder geval paarstinten met warme kleuren, om je ogen nog meer te laten stralen.

Heb je  blauw, blauwgroene of grijze ogen? Laat ze dan knallen met de Nightlife en/of Lavender splash met de Kiss me. Paars gecombineerd met de koele tinten =Succes verzekerd!

Kijk ook voor meer informatie op de website.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Mineralogie op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook