Met komkommerwater, rozenbottel en zeeduindoorn voor een stralende teint…

02:13 - 01:20
luistertijd 02:13 - leestijd 01:20

We kunnen bijna met zekerheid zeggen dat de BB cream ‘so last year is’.. De CC cream is namelijk in opruk. Natuurlijk kwam Chanel er als een van de eerste mee en ook ook L’Oréal, Clinique en Olay hebben er één. En Collistar en Alterna hebben zelfs een CC cream voor in je haren (nou ja!). Nu kon Max Factor uiteraard niet achterblijven en introduceert nu ook een eigen CC cream. Hoe meer keuze, hoe beter. Of hoe meer keuze, hoe moeilijker kiezen juist wordt?!

De Colour & Correcting cream van Max Factor bevat 9,7% foundationpigmenten die voor een perfecte, egale teint zorgen, lezen we in het bijgeleverde persbericht. Natuurlijke ingrediënten als komkommerwater, glycerine, een extract van rozenbottel en zeeduindoorn hydrateren vervolgens de huid en laten hem weer stralen. Fijn om te weten: de CC cream bevat een SPF10.

Waarom je nou juist voor de CC cream van Max Factor moet kiezen? Global Creative Design Director Path McGrath legt uit: “Ik merk dat veel CC producten niet voldoende dekking geven. De CC cream van Max Factor geeft een intense teintcorrectie dankzij de egale en hoge dekking inclusief de huidverzorging die je van een CC crème gewend bent,” vertelt ze in het persbericht.

Daarnaast geeft ze nog eens wat extra tips voor het aanbrengen van de CC cream. Zo raadt ze aan de crème met je vingertoppen te verwarmen zodat deze extra goed pakt. Breng de CC cream als eerste aan onder je ogen en bij je neushoeken en verspreid vanuit daar de crème richting de haarlijn. Heb je op bepaalde plekken iets meer dekking nodig, breng dan met je vingers of kwast een extra laag aan. Klaar ben je.

De CC cream van Max Factor is verkrijgbaar in drie tinten: Fair 40, Natural 50 en Tanned 75 en kost €13,99.

SHOP dit product hier direct online.

Lees ook:

Lees ook