Strijkt rimpels glad..

02:21 - 01:24
luistertijd 02:21 - leestijd 01:24

qms!QMS Medicosmetics is ontwikkeld door Dr. med. Erich Schulte, een esthetische chirurg, docent en internationale autoriteit op huidveroudering en regeneratie van de huid.

Erich Schulte richtte in 1993 zijn Derma-onderzoek-laboratoria-Dr. med. Erich Schulte op om krachtige werkstoffen te ontwikkelen die de processen van de huid ondersteunen met doeltreffende behandelingen.

Nieuw van !QMS is de Lip Line Corrector

Een anti-rimpelverzorging dat het gebied rond de bovenlip gladstrijkt. Verheugt u zich op een mooie en aantrekkelijke huid rond de lippen zonder de zogenaamde plooirok rimpels. Na intensief onderzoek is het Dr Med Erich Schulte gelukt om een product te ontwikkelen dat de bovenlip rimpels vermindert en voor een meer gedefinieerde lipcontour zorgt. De nieuwe ingrediënten in de Lip Line Corrector zorgen voor een direct gladstrijkend effect en voorkomen tevens het vormen van nieuwe rimpels.

De plooirok rimpeltjes op de bovenlip worden veroorzaakt door verschillende gezichtsuitdrukkingen, maar ook door het ouder worden. Naarmate je ouder wordt, wordt je huid droog, minder elastisch en dunner. Met de nieuwe zijdeachtige delicate vloeistof in de Lip Line Corrector worden fijne lijntjes direct gladgestreken. De Lip Line Corrector bevat hyaluronzuur voor extra hydratatie van de huid. Zeewierextract en fytosterolen zorgen voor meer elasticiteit van de huid.

Al na een paar weken zijn rimpels verminderd en wordt de huid rond de lippen vol en zacht. De huid krijgt een ontspannen uiterlijk zonder injecties!

Hoe te gebruiken?

Let op: smeer geen dag- en nacht collageen onder de Lip Line Corrector.

De Lip Line Corrector is te koop voor  €179,-  voor 15ml. Een behandeling in de Cabine kost €120,- voor 90 min.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van !QMS en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees meer productnieuws in het dossier.

****************

Dit schreef BeautyJournaal zelf over !QMS:

Lees ook