Het betere slapen!

03:00 - 01:48
luistertijd 03:00 - leestijd 01:48

This Works_Deep-Sleep-Pillow-Spray_portraitSlapen is een groeiend probleem in de hedendaagse wereld. Met een druk leven, hoge eisen aan onszelf en de toenemende mate van stress is slapen uitgegroeid tot een strijd voor velen. Een gebrek aan slaap heeft niet alleen gevolgen voor onze mentale toestand, maar uiteraard ook voor hoe we er uitzien. Daarom introduceert This Works de Deep Sleep Pillow Spray.

Deze kussenspray (75 ml, € 19,50) is ontwikkeld volgens de 3 waarden van This Works: Modern, Natural en Beauty.

Modern

Een modern wondertje voor een goede nachtrust, zowel thuis als onderweg. De aroma-therapeutische Deep Sleep Pillow Spray is ontworpen om lichaam en geest in balans te brengen en om de slaap te bevorderen, met de verfijnde en reeds internationaal bekroonde geur.

Natural

De Deep Sleep Pillow Spray is verrijkt met 100% natuurlijke ‘slaapverwekkende’ essentiële oliën van lavendel, vetiver en wilde kamille. Franse lavendel combineert therapeutische kwaliteiten om spanning en slapeloosheid te verminderen. Het aroma van Kamille kalmeert, met een bijna sedatief effect, lichaam en geest. Vetiver, de ‘olie van rust’ helpt om stress te verlichten en een gevoel van evenwicht te creëren, terwijl de kalmerende werking zowel mentale als fysieke uitputting bestrijdt.

Beauty

De geurende Deep Sleep Pillow Spray van This Works kalmeert de zenuwen en de geest voor een goede nachtrust. Nog steeds één van de beste beauty geheimen die er bestaat.

This Works_landscape

Over This Works

This Works! Duidelijk een eigenwijs merk. Want met zo’n claim heb je nogal wat waar te maken! En dat doen de Britten dan ook vol passie. Niet voor niets dat ze meer dan 30 award winnende natuurlijke gezichts- en bodyproducten in hun assortiment hebben die deze belofte nakomen. Het uitgangspunt: het ontwikkelen en leveren van vooruitstrevende producten die helemaal voldoen aan de huidige ‘beauty needs’, gebruikmakend van het mooiste laboratorium wat er is: de natuur.

This Works werd in 2003 opgericht door Kathy Phillips, een vrouw met een indrukwekkende CV; voormalig Health & Beauty Director bij Vogue, yogalerares, auteur (‘The Vogue Book of Blondes’ en ‘Vogue Beauty’) en momenteel International Beauty Director bij Condé Nast Asia. Kathy wilde graag haar kennis van de beauty- en gezondheidssector gebruiken om een effectieve huidverzorgingslijn te ontwikkelen voor eigentijdse beautywensen, gebruikmakend van natuurlijke ingrediënten.

De producten van This Works zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij COSMANIA (in de webshop en in de winkel aan de Herenstraat 19 in Amsterdam).

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Meld je via deze link aan voor de COSMANIA nieuwsbrief.

Dit schreef BeautyJournaal over Cosmania zelf:

 

Lees ook