Welke producten zijn deze maand favoriet?!

10:55 - 06:33
luistertijd 10:55 - leestijd 06:33

Tessa:

“Mijn favoriet van deze maand is Nivea Body Milk voor onder de douche. Omdat ik ’s ochtends altijd te laat mijn bed uit stap, is dit product ideaal. Het is een bodymilk voor onder de douche die je huid verfrist en tegelijkertijd hydrateert. Mijn huid voelde erna zijdezacht aan door de amandelolie. De bodylotion heeft het bekende ouderwetse Nivea geurtje. Het heeft verder een heerlijke romige substantie die je na gebruik snel kan afspoelen. Erna laat geen plakkerig gevoel achter na het afdrogen. Dit product is bestemd voor de droge huid en is iedere dag te gebruiken. Ideaal.”

[bestelbutton url=”http://tc.tradetracker.net/?c=2012&m=12&a=54895&u=%2Fadvanced_search_result_v3.php%3Fkeywords%3Dnivea%2Bbodymilk%2Bvoor%2Bonder%2Bde%2Bdouche”]

Yvonne:

“Mijn maandfavoriet is Thermé Hamman Bath & Shower gel. Wanneer ik hem gebruik, waan ik me in de hamman. Hier is de gel ook op geïnspireerd. De geur is heerlijk, je ruikt het cederaroma en de olijf en is verder fris en kruidig. Wanneer je de showergel in bad gebruikt dan ontspan je totaal door de geur. Het schuimt ook heerlijk. Je huid voelt lekker zacht aan na gebruik, zowel onder de douche als in bad. De gel hydrateert en verzorgt. Het fijne is dat de gel zeepvrij en hypo-allergeen is.”

[bestelbutton url=”http://tc.tradetracker.net/?c=2012&m=12&a=54895&u=%2Fadvanced_search_result_v3.php%3Fkeywords%3DTherm%25E9%2B”]

 

Sabine:

Bioderma Créaline H20 micellaire reiniger voor de gevoelige huid is mijn favoriet. Een heerlijke en effectieve reiniger voor je gezicht. Bioderma is een Frans merk dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van dermo cosmetische producten, welke voorgeschreven worden door dermatologische specialisten (aldus de site). Ik heb twee producten van dit merk uit Frankrijk meegenomen en heb nu al spijt dat ik niet nog meer gekocht heb. De Micellaire reiniger is geschikt voor de gevoelige huid: het verwijdert make-up, maakt de huid schoon en brengt de huid tot rust. Ik draag in de zomer vaak waterproof mascara en eyeliner. Je blijft er leuk uitzien als je in het zwembad ligt of enorm last hebt van de hitte (en je make-up vaak de neiging heeft om te gaan lopen door de transpiratie). De meeste reinigers maken of je huid schoon of verwijderen je make-up. Een combinatie is moeilijk te vinden. Nou die is dus wel gevonden met dit product. Enkel een paar druppels op een watje, voorzichtig deppen en licht vegen op je oogleden en voilà! Een volledig schoon gezicht en geen spoortje mascara of eyeliner te vinden. Ook is mijn huid rustig na het schoonmaken; het laat geen trekkerig aanvoelend of droge huid achter. Perfect voor mij. Gelukkig heb ik een fles van 500 ml meegenomen, dus ik ben voorlopig voorzien. Daar word ik vrolijk van.”

Maxim:

“Al een tijdje was ik op zoek naar een mooie en bij mij passende geur met een uitgesproken kruidig akkoord. Ik heb al een aantal kruidige geuren in mijn collectie, maar had ook dagen waarop ik dacht dat ik al veel heb, maar toch niet echt iets vinden wat bij mijn stemming past. De dames zullen mij zeker begrijpen, een bekend fenomeen wanneer je voor de kast vol kleding staat met het idee, dat je helemaal niets hebt om aan te trekken. Ik moest dus een nieuwe geur hebben.

En die vond ik deze maand bij Parfumerie Generale. Het is de eerste geur van de collectie met de spannende naam Cozé (de naam Cozé is ontstaan uit de afkorting/anagram van “C’est Osé”  ofwel ‘gedurfd’). Naast een vrij uitgesproken kruidige noot heb ik hier ook een aantal leuke bij mij passende ‘bonussen’ gevonden zoals een mooi warm houtig akkoord met de achtergrond van vanille en cacao en een prachtige tabaksakkoord geaccentueerd met een vleugje rook. Duidelijk aanwezig, gedurfd, maar ook complex, klassiek en elegant. Ook heel aantrekkelijk aangezien ik hiermee makkelijk complimenten scoor. En het meest belangrijk: ik voel dat het heel goed bij me past. Maar er is nog meer om te vertellen. Ik kon Cozé gewoon in Amsterdam kopen, maar toch koos ik ervoor om het ver weg van huis te doen. Tijdens mijn vakantie in september was ik niet ver van de geboorteplek van de neus achter Cozé, Pierre Guillaume. In het Frans stadje Clermont-Ferrand heeft hij een boetiek waar hij af en toe ook zelf met de klanten praat. Ik heb de geur dus van dé Maestro zelf gekocht. Met zijn handtekening op het flesje en ook een leuk gesprekje en een rondleiding in zijn geuren. Dat maakt Cozé voor mij echt een onvergetelijke belevenis, een perfecte hartverwarmende najaarsgeur!”

Berna:

“Mijn ‘hoe kom ik de winter door zonder griep’ favoriet is Solgar Cat’s Claw. De R is nog maar net in de maand en ja hoor, ik heb mijn eerste verkoudheid/griep virus alweer te pakken. Dit is een heftige met keelpijn, een verstopte neus en moeite met slikken. Om gek van te worden is het pulse geluid van mijn hartslag in mijn rechteroor. De paracetamolletjes vliegen erin. Toen ook onze Monique van BeautyJournaal geveld werd door verkoudheid reageerde Maxim op haar Facebook bericht en schreef over Cat’s Claw. Er zijn meerdere merken die dit voeren. Ik heb van Solgar, Cat’s Claw /Echinaecea complex met hydrastis canadensis (dit werkt op de slijmvliezen) direct bij de drogisterij besteld. Solgar Echinacea/Golden Seal/Cat’s Claw Complex bevat drie kruiden die de afweer van het lichaam ondersteunen. De kruiden zijn populair op het continent van herkomst. Onderling vullen de kruiden elkaar aan. Het product is vooral geschikt voor kortdurend gebruik (enkele dagen tot weken). Nu maar hopen dat ik door inname van Cats’ Claw al deze producten niet nodig ga hebben.”

[bestelbutton url= “http://clk.tradedoubler.com/click?p=1564&a=2284708&g=14043&url=http://www.vitaminstore.nl/Search.aspx?keywords=Solgar%20Cat%27s%20Claw%20%2FEchinaecea%20complex”]

Anja:

“Mijn product van de maand is overduidelijk de Olaz Regenerist reinigingsset. Na het lezen van het artikel over cleaningbrushes op BeautyJournaal was mijn interesse gewekt. Omdat ik de oplaadbare apparaten te duur vind, heb ik de Olaz gekocht in Duitsland. Bij het apparaat krijg je één borsteltje, een klein tubetje Olaz Regenerist Skin Perfecting Cleanser én een Duracel batterij. Het apparaat kent twee standen. Ik heb nu al een groot aantal keren mijn gezicht gereinigd met deze borstel en word er helemaal blij van. Na het reinigen met mijn lotion, heb ik in eerste instantie de bijgeleverde cleanser van Olaz gebruikt. Toen de kleine tube op was, heb ik als probeersel mijn gezicht met mijn peeling behandeld die qua substantie aan de dikke kant is. Erna maakte ik gezicht en borstel vochtig en dat werkte prima. De borstel spoelde ik goed af onder de hete kraan en liet hem drogen op een tissue. Ik heb de borstel nu 8 weken in huis en zoals je ziet, de borstel ziet er nog prima uit en ruikt niet. En mijn gezicht? Die voelt schoon en super zacht aan na gebruik. Borsteltjes zijn overigens los te koop.”

Judy:

“Mijn maandfavoriet voor september is The Radiant Infusion van La Mer. Dit is een speciale behandeling om een doffe huidteint tegen te gaan, helderheid en egaliteit te stimuleren en poriën te verkleinen. Geïoniseerde zeezouten geven de huid een onmiddellijke energieboost. Ik gebruik dit s’ ochtends, nadat ik mijn huid hebt gereinigd en voordat ik mijn dagcrème aanbreng. Daarnaast kan dit ook s’ avonds aangebracht worden onder de nachtcrème. Op het moment dat ik deze Infusion twee jaar geleden ging gebruiken, merkte ik eigenlijk meteen dat mijn huid veel mooier oogde. De poriën waren inderdaad verkleind, de huid straalde meer en was veel egaler. Nu het weer herfst is en het toch weer kouder zal gaan worden, is dit een extra mooimaker en energieboost onder je dag én of nachtverzorging.”

Roos:

“Voor alle liefhebbers van wierookgeuren: Bois d’Encens uit de Armani Privé collectie is een verrukking. Bois d’Encens (vertaald: bos van wierook) dateert uit 2004 en is gemaakt door parfumeur Michel Almeirac. De geur bevat slechts vijf ingrediënten, waarvan wierook verreweg het meest prominent is. De geur opent verfrissend peperig door de Schinus molle, afkomstig van de Peruaanse peperboom. Het is werkelijk een genot! Dan volgen Somalische wierook, vetiver en heel duidelijk ceder. Na enige tijd wordt de geur droger en warmer, maar hij blijft bijzonder en lekker. Bois d’Encens is voor mij intrigerend en geheimzinnig. Hij ademt een soort oorspronkelijkheid uit, die je in veel geuren van tegenwoordig niet meer terugvindt.”

Shop dit parfum hier direct online.

Harriet:

“Bij de Etos vond ik een aanbieding: de Glisskur liquid silk wonder serum spray. De claim: het geeft 100% zijdeglans aan onhandelbaar en glansloos haar. Daarnaast bevat het een nieuwe formule met haar-identieke elementen die doelgericht herstellen en beschadigingen opvullen. Meestal vind ik sprays met een pompje niet handig. De fles glijdt uit je hand en niet alleen je haar maar ook de omgeving wordt gesprayd. Toch nam ik een fles mee, gewoon om weer eens wat te proberen en ik was verrast door het effect. Na het haarwassen spray ik een hoeveelheid op m’n hand (eerst de fles schudden) en verdeel dat over mijn droge, pluizige in-de-knoop haar. Meteen is het ontwart en zacht. Het blijft de hele dag zacht aanvoelen en het heeft veel meer glans! Ideaal. Veel producten met siliconen (hier zit ook amandelolie, panthenol en keratine in ) maken mijn haar juist droger of pluiziger of maken het niet zachter en ontwarren minder, maar dit voldoet aan al mijn wensen en het maakt de claim helemaal waar. Daar hou ik van, doen wat het belooft.”

[bestelbutton url=”http://www.drogisterij.net/tt/?tt=593_12_54895_&r=%2Fverzorging%2Fhaarverzorging%2Foverig_haarproducten%2Fgliss-kur-serum-spray-liquid-silk-gloss-100ml-5410091681852″]

Lees ook:

Lees ook