Vervaagt pigmentvlekjes en verhoogt de weerstand van de huid...

04:06 - 02:27
luistertijd 04:06 - leestijd 02:27

Het is helaas gedaan met de zomer! We moeten ons weer klaarmaken voor de gure wintermaanden. LOOkX komt daarom ook met de Bio Active Peel, een peeling die je huid een after summerboost geeft. De peeling belooft pigmentvlekken die je in de zomer hebt opgelopen te vervagen en je huid extra weerstand te geven voor de komende maanden. Zie het maar als een oppepper om je voor te bereiden op gure herfstdagen en de vrieskou in de winter.

LOOkX komt voor de herfst met twee peelings: de Bio Active Peel 1 en de Bio Active Peel 2 aangevuld met een Neutraliser die je als nabehandling gebruikt na de peeling. Het claimt af te rekenen met fijne (droogte)lijntjes, de zichtbare tekenen van het ouder worden, pigmentvlekjes en een doffe teint. Na gebruik zou je gezicht er weer gezond en stralend uitzien. LOOkX claimt ook dat de peelings geschikt zijn voor de huid met acne.

Bio Active Peel 1 en 2

Peeling 1 is speciaal voor de gevoelige en vochtarme huid die last heeft van droogtelijntjes. Deze peeling is ook geschikt voor een acnehuid of een huid met een lichte vorm van acne. Peeling 2 is er juist voor de verouderde huid die last heeft van grove poriën en pigmentvlekjes. Ook de rokershuid, een onrustige huid met acne en de zeer droge huid zijn geschikt voor deze peeling.

Neutraliser

Deze nabehandeling stabiliseert de PH-waarde van de huid en geeft de huid na de peeling een extra verzorgingsboost. Daarnaast versterkt het de werking van de peeling ervoor. Verdere claims: het vermindert rimpels en pigmentvlekjes, voorkomt tekenen van huidveroudering op lange termijn en heeft per direct een liftend effect op de huid.

In de Bio Active Peel zitten de volgende ingrediënten:

  1. Glycolic acid – de claim: egaliseert en verfijnt de poriën
  2. BioNymph Pepetide – de claim: beschermt en repareert DNA
  3. Saccaride Isomerate – de claim: een natuurlijke suiker die de huid hydrateert
  4. Larch extract – de claim: boomextract dat ook een hydraterende werking op de huid heeft
  5. Malic acic – de claim: afkomstig uit kersen en appel. Verbetert de elasticiteit van de huid
  6. Mandelic acid – de claim: afkomstig uit amandelen. Zuivert en heeft een anti-aging werking
  7. Citric acid – de claim: verfijnt de huid
  8. Lactic acid – de claim: celvernieuwend

Hoe te gebruiken?

Breng de peeling een tot twee keer per week aan op de gereinigde huid en laat het vijf tot 10 minuten inwerken. Verwijder het vervolgens met lauwwarm water en een sponsje. Dep de huid droog en breng dan de Neutraliser aan.

De claims:

LOOkX Bio Active Peel 1 kost €33,95, Bio Active Peel 2 kost €49,85 en de Neutraliser kost €22,95. Handig om te weten: je krijgt in september en oktober 21% korting.

Bestel hier de Bio Active Peel 1:

[bestelbutton url=”http://tc.tradetracker.net/?c=11077&m=12&a=54895&u=%2Fproduct%2F3419%2Fbio_active_peel_1_lookx_40ml”]

Bestel hier de Bio Active Peel 2:

[bestelbutton url=”http://tc.tradetracker.net/?c=11077&m=12&a=54895&u=%2Fproduct%2F3420%2Fbio_active_peel_2_lookx_40ml”]

Bestel hier de Neutralizer:

[bestelbutton url=”http://tc.tradetracker.net/?c=11077&m=12&a=54895&u=%2Fproduct%2F3425%2Fbio_active_neutraliser_lookx_40ml”]

Lees ook:

Lees ook