De claim: een perfecte basis voor onder je foundation...

01:44 - 01:02
luistertijd 01:44 - leestijd 01:02

Het nut van primers? Ze maken je huid mooi glad zodat je foundation beter en mooier zit. Nieuw van Clinique is de Superprimer lijn met drie vetvrije face primers die de huidtextuur egaliseren en verfijnen. De lichte siliconenpolymeren zorgen dat het huidoppervlak gladder wordt zodat porien, rimpels en fijne lijntjes worden verdoezeld. Iedere primer heeft zijn eigen functie en is er voor elke huidtype. Kies je favoriet!

  1. Clinique Universal Face Primer– de claim: een kleurloze primer speciaal voor vrouwen die geen problemen hebben met hun teint. Deze primer maakt de huid mooi glad en bereidt hem voor op de volgende stap: het aanbrengen van foundation.
  2. Clinique Colour Correct Dullness – de claim: een rozekleurige primer speciaal om een doffe huid weer levendig te maken.
  3. Clinique Colour Correct Discoloration – de claim: een perzikkleurige primer die  donkere vlekken, acnelittekens en hyperpigmentatie corrigeert.

Alle primers kosten €26,55 per stuk en zijn nu te koop. In het buitenland heb je trouwens meerdere soorten, zes in totaal waarvan ook een primer om roodheid tegen te gaan (Colour Correct Redness) en eentje om af te rekenen met een gelige teint (Colour Correct Yellow). Colour Correct Dull zorgt juist weer voor een stralende gloed. Of deze varianten ook naar Nederland komen, is nog niet bekend.

SHOP de producten hier direct online.

Lees ook:

Lees ook