Krijgt ze er een mooie, egale huid van?!

02:42 - 01:37
luistertijd 02:42 - leestijd 01:37

bourjois2Bourjois Healthy Mix Radiance

Monique mailde mij een lijstje van foundations en vroeg welk kleurnummer het meest bij mijn huid zou passen. Daarna heb ik tig variaties op mijn gezicht gesmeerd, zelfs met mijn vergrootspiegel naar buiten gelopen om te zien hoe de foundation er bij daglicht eruitzag. Ik leek wel een indiaan op oorlogspad, maar moest wel een keuze maken, moeilijk, moeilijk..

Maar ik koos deze: Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal nr. 52.

Claim:

Met een frisse en smeltende textuur biedt de Foundation Healthy Mix een teint die opnieuw straalt. De formule egaliseert en corrigeert imperfecties moeiteloos en zonder overdaad. Zacht naar wens: deze laat de huid ademen en geeft haar een soepel en comfortabel gevoel.

De huid is 8 uur lang mooi, helder en gehydrateerd, de teint hervindt een sprankelende uitstraling en is tot 16 uur** lang verrukkelijk egaal.

**Doeltreffendheid getest op 30 vrouwen – beste resultaten verkregen op 10 vrijwilligsters

Hieronder een foto mét en zonder de foundation:

Verpakking:

Een glazen pompflacon met fruitpictogram. Het pompje is felrood van kleur.

De test:

De geur is fruitig, wat niet vreemd is met al die ‘Healthy’ ingrediënten. De foundation smeert lekker en zuinig uit. Ik heb de kleur Vanille en is een goede match voor mij. Let wel: alle kleuren hebben een ietwat gele ondertoon.De foundation voelt heel romig aan, en als ik hem wat dikker aanbreng, camoufleert hij ook redelijk. Of mijn huid er stralender uitziet, dat vind ik moeilijk te bepalen. Ik heb aan mijn zoon gevraagd of hij verschil zag, en ja, hij vond dat de kant waar de foundation zat er ‘rustiger’ uitzag. Het klopt ook wel, Bourjois maakt mijn huid daar egaler en mijn couperose is absoluut minder zichtbaar.

Babs concludeert:

Deze foundation heeft voor mij als enig minpuntje dat mijn poriën geaccentueerd worden. Monique beschreef dit al heel beeldend in haar artikel over de BB crème van Clinique. En Monique heeft een behoorlijk glad huidje, dus het ligt niet helemaal aan mij. Misschien toch een goede primer eronder gebruiken? 30 ml kost € 14,99

SHOP ONLINE! Kleurnr. 51 koop je hier met korting en gratis verzending. Kleurnr 52 en andere kleuren zoals 56 en 57 bestel je hier online.

Lees ook