Maak tijd voor een goede basis en een langdurige onberispelijke look. De must voor dit voorjaar! Verzacht en egaliseer je teint met de Face Primer van Mineralogie, aangebracht na je dagverzorging en voor je Mineralogie Liquid Hydration (gekleurde minerale dagcrème) en finishing touch met de pressed of loose foundation. Rijk aan natuurlijke oxidanten zoals mango […]

01:40 - 01:00
luistertijd 01:40 - leestijd 01:00

Maak tijd voor een goede basis en een langdurige onberispelijke look. De must voor dit voorjaar! Verzacht en egaliseer je teint met de Face Primer van Mineralogie, aangebracht na je dagverzorging en voor je Mineralogie Liquid Hydration (gekleurde minerale dagcrème) en finishing touch met de pressed of loose foundation.

Rijk aan natuurlijke oxidanten zoals mango en groene thee, minimaliseert de Mineralogie Face Primer grove poriën en verzacht fijne lijntjes waarbij het gezicht een zijdezachte finish en prachtige gladde uitstraling krijgt. Je voelt deze primer absoluut niet zitten en zelfs bij extreme warmte en een hoge luchtvochtigheidsgraad garandeert de primer een langdurige houdbaarheid van je make-up gedurende de hele dag. Laat je foundation en je complete look spreken met deze zijdezachte start.

Waar schoonheid begint….

Verkrijgbaar in: clear (ook geschikt voor de donkere huid) en tinted.

Verkoopinformatie

De Mineralogie Face Primer is verkrijgbaar via webshop van Mineralogie en via de Mineralogie verkooppunten en schoonheidssalons

Over Mineralogie

Mineralogie is afkomstig uit Amerika en staat voor 100% minerale make-up. Mineralogie gelooft niet alleen in de natuurlijke kracht van mineralen en biologische oliën, het merk staat tegelijk voor glamour. Dat glamour, natuurlijk en duurzaamheid samengaan bewijst het merk door de hoge kwaliteit van de make-upproducten en de luxe verpakkingen, maar ook door het gebruik van gerecycled karton voor de verpakkingen. Daarnaast werkt Mineralogie alleen met proefdiervrije make-up.

Kijk voor meer informatie op de  website van Mineralogie.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Mineralogie op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook