Crème Abricot 2.0..

01:43 - 01:01
luistertijd 01:43 - leestijd 01:01

Crème Abricot van Christian Dior verovert al sinds 1963 vele harten op het gebied van nagelverzorging. De heerlijk ruikende crème bevat 60 procent verzachtende en versterkende bestandsdelen. Het voedt, herstelt en verzorgt nagels en stimuleert tegelijkertijd de nagelgroei. De formule is in die vijftig jaar niet veranderd net als de verpakking: een neoklassiek rond potje met een parelrandje in Lodewijk XVI-stijl. Typisch zo’n potje dat je niet wegmoffelt in je badkamerla.

Versie 2.0

Echter moet ook Crème Abricot met de tijd meegaan en daarom komt Christian Dior met precies dezelfde formule maar dan in olievorm. Huile Abricot heeft als claim de nagels te voeden en te herstellen, ze glad te maken en nagelriemen een intense verzorging te geven. Wel zo fijn: Huile Abricot belooft geen vettig effect te hebben wat je vaak wel krijgt bij oliën.

Naast actieve oliën als arganolie (rijk aan essentiële vetzuren) bevat de olie ook vitamine E (anti-oxiderende werking), Camelia-olie (beschermende werking) en abrikozenolie (verhoogt de weerstand van de nagels). Huile Abricot breng je ’s ochtends of ’s avonds aan op iedere vingers waarna je de olie inmasseert.

Huile Abricot is te koop voor €24 (10ml).

Bestel hier de Creme Abricot:

[bestelbutton url=”http://ad.zanox.com/ppc/?25149566C794287226&ulp=/dior-creme-abricot-0510590405″]

Lees ook:

Lees ook